Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem elég, hogy nigériai bandák működnek Olaszországban, még iszlamisták is

Bokor Gábor

2019.07.22. 16:28

Ez egy rendőrségi jelentésből derült ki, mely szerint a Nigériában aktív Boko Haram nevű iszlamista terrorszervezet radikalizálja az olaszországi honfitársaikat.

Kiadtak egy új jelentést Olaszországban, amitől sokan nem nyugodhatnak majd meg. Régóta tudni, hogy a nagyszámú nigériai maffia komplex alvilági csoportot hozott létre az országban, azonban ezekről most kiderült, hogy még iszlamisták is. Nigéria északi részének nagy részét a Boko Haram nevű radikális iszlamista szervezet tartja uralma alatt, a szervezet több tagja is átkerült Olaszországba, ahol azonban tovább radikalizálódtak.

Nagy az esélye annak, hogy a nigériai maffia körében elterjednek az olyan nézetek, melyeket a Boko Haram vall

– idézi az olasz maffiaellenes nyomozóhatóság (DIA) jelentését az Il Giornale olasz napilap.

Megállapították, hogy a nigériai maffia tagjai szoros kapcsolatot ápolnak és rendszeresen tartanak megbeszéléseket az afrikai társaikkal. A DIA megjegyezte, komoly és valós veszélye van annak, hogy az olasz börtönökben is terjesztik a radikális nézeteket, ezért fokozottan felügyelik majd azokat.

Fotó: AFP

Azok, akik megpróbálták elhagyni a nigériai maffiát, arról számoltak be, hogy rendszeresen kapnak életveszélyes megfenyegetéseket, valamint több, az alvilágot elhagyó tagot megöltek már.

Ha elhagyjuk őket, azt mondják, hogy megkínoznak, majd élve elégetnek

– mesélte a bolognai szervezet korábbi tagja.

Alessandro Meluzzi, a nigériai maffiát ismerő olasz nyomozó szerint a tagok a kannibalizmustól sem riadnak vissza, többször volt már olyan, hogy az áldozatot feldarabolták és ettek a megsütött holttestből.

Ez náluk bevett dolog, de senki nem beszél róla, mert egyből rásütnék a rasszista jelzőt

– mondta.

A szicíliai maffia leszámol a migránsokkal

Palermo, 18:28 Az afrikai migránsok bandái veszélyeztetik a Cosa Nostra bizniszeit. Egyre komolyabb gondot okoz Szicíliának az odaérkezett bevándorlók tömege. Olaszország legnagyobb szigetére idáig több százezer migráns érkezett Afrikából. Legtöbbjük megélhetési bevándorló. A szicíliai maffia, a Cosa Nostra a mai napig nagyobb területeket tart ellenőrzése alatt, ahova a helyi lakosokon és a maffiózókon kívül nemigen teheti be más [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére