Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Török lap: az amerikaiak fogva tartják az ISIS vezetõjét

888.hu

2017.12.17. 22:58

Amerikai csapatok fogták el Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam nevû terrorszervezet vezetõjét, akit most egyik szíriai bázisukon tartanak fogva - állította vasárnap a Yeni Safak török napilap.
RUMEJLÁN, 22:58

Amerikai csapatok fogták el Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vezetőjét, akit most egyik szíriai bázisukon tartanak fogva – állította vasárnap a Yeni Safak török napilap.

Az újság saját szíriai forrására hivatkozva tudni véli, hogy az iszlamisták vezetője még Irakban került az amerikai erők kezére, s ezt követően átszállították a szíriai Rász el-Ajnban, majd az er-Rumejlánban lévő amerikai támaszpontra – írja az MTI.

A Yeni Safak szerint al-Bagdadin kívül a terrorszervezet hét parancsnokát is átvitték Rumejlánba. Úgy tudni, ez utóbbiak között egy iraki állampolgár van, de a többiek nem állampolgárai sem Szíriának, sem Iraknak.

Ugyanakkor az Egyesült Államok vezette nemzetközi terrorellenes koalíció szóvivője, Ryan Dillon ezredes november közepén tudatta, a Pentagon nem rendelkezik értesülésekkel, hol rejtőzködik a terroristavezér.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére