Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transznyefty: Ukrajna leállította az olaj szivattyúzását a Barátság kőolajvezetéken

888.hu, MTI

2022.11.15. 21:46

Ukrajna arról tájékoztatta a Transznyefty orosz állami olajszállítmányozási vállalatot, hogy leállította az olaj szivattyúzását a Barátság kőolajvezetéken Magyarország irányába – közölte kedden este Igor Demin, a Transznyefty szóvivője.

 

„Azt az információt kaptuk az ukrán féltől, hogy leállt a szivattyúzás a nyomás csökkenése miatt.” – ismertette Demin.

A cseh kőolajvezetékeket üzemeltető MERO szóvivője szintén kedden este közölte, hogy a vállalat eddig nem vett észre fennakadást az olaj áramlásában a Barátság vezetéken.

Nem sokkal korábban a MOL magyar olajipari vállalatot értesítette Ukrajna arról, hogy a Magyarország, Szlovákia és a Cseh Köztársaság felé ideiglenesen leállt a szállítás, mivel orosz rakétatalálat ért egy transzformátor-állomást, amely a Barátság kőolajvezeték egyik szivattyúállomásának áramellátásáért felelt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére