Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újra kísért a kommunizmus szelleme

888.hu

2021.08.26. 12:20

Egy Sztálint védelmező plakát jelent meg Spanyolországban, a valenciai városháza erkélyén.

 

Németország után Spanyolországban is újra megjelentek a kommunizmus eszméi. A baloldali aktivisták egy városháza erkélyéről lógattak le egy plakátot, amelyen a tömeggyilkos Sztálint vették védelmükbe. A kommunista szimpatizánsok szerint

a fasizmus és a kommunizmus közötti egyenlőségjel a totalitarizmus eszméje szerint hamis, mert a kommunisták voltak azok, akik valóban legyőzték azt a nácizmust, amelyet a kapitalisták finanszíroztak, és megpróbálják elterelni a figyelmet a munkásmozgalom által elért sikerekről”

írja a Mandiner.

Természetesen a több ezer ártatlan áldozatról és a Szibériába deportált tömegekről a spanyol marxisták elfeledkeztek, amint arról is, hogy Sztálin a sajátjait is megölte, ha reggel rossz hangulatban ébredt.

A spanyol város jobboldali ellenzéke szerint a tömeggyilkost éltető plakát kihelyezését a városvezetés jóváhagyta, míg a baloldali polgármester ezt cáfolta.

Az ügy pikantériája az, hogy

a transzparens kifüggesztése augusztus 23-án történt, ami a totalitárius diktatúrák áldozatainak emléknapja,

azaz a marxisták a mai napig nincsenek tekintettel az áldozatokra, és csak hergelésre használják az emléknapokat, hogy saját hamis elképzeléseiket hirdessék.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére