Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Végleg elfogyott a dánok türelme

Sümeghi Lóránt

2016.03.04. 10:58

Deportálnának minden külföldi állampolgárságú radikális imámot, miután több ízben is szélsõséges prédikációk kerültek nyilvánosságra.
KOPPENHÁGA, 10:58

Deportálnának minden külföldi állampolgárságú radikális imámot, miután több ízben is szélsőséges prédikációk kerültek nyilvánosságra. 

Bár a jelenlegi dán törvények nem teszik lehetővé azt, hogy pusztán szélsőségességre hivatkozva deportáljanak olyan személyeket, akik legálisan Dániában tartózkodnak, mégis több helyi képviselő szeretné, ha mihamarabb módosításra kerülnének ezek a rendelkezések.

Dániában több ízben is hírt adtak olyan szélsőséges, muzulmán vallási vezetőkről, akik homlokegyenest szembementek az európai kultúrával, miután a hűtlen asszonyok nyilvános megkövezésére buzdították hallgatóikat.

Marcus Knuth, a dán integrációs miniszter szerint mindenképpen meg kellene változtatni a jelenlegi jogszabályokat, hogy azonnal kitoloncolhatóvá válhassanak azok a személyek, akik nem hajlandóak a dán kultúrának megfelelően élni:

mindenképpen meg kellene vizsgálnunk azokat a jogi lehetőségeket, amelyek lehetővé tennék, hogy a külföldi állampolgárságú imámoktól megszabaduljunk."

Dánia már első kézből megtapasztalhatta a "Wilkommenskultur" hatásait, miután egyes értesülések szerint inkább feketére festik szőke hajukat a dán lányok, hogy így kerüljék el azt, hogy megerőszakolják őket a migránsok.

(The Local)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére