Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zelenszkij követeli az oroszok kitiltását az EU-ból, mégis nekik adta bérbe az olasz luxusvilláját

888.hu

2022.09.02. 16:40

Az ukrán elnöknek – többek között – a toszkánai Forte dei Marmiban van egy hatalmas luxusvillája, melyben az olasz sajtó szerint idén orosz vendégek pihentek. Mindeközben az ukrán politikusok fröcsögve követelik az orosz állampolgárságú turisták kitiltását Európából a következő 50 évre.

 

Mint azt korábban megírtuk

Olaszország egyik legdrágább üdülőhelyén, az orosz oligarchák paradicsomában, Forte dei Marmiben van luxusvillája Zelenszkij ukrán elnöknek,

aki több cégen keresztül tulajdonolja a luxusházat. A tulajdoni lap szerint a kastély a San Tommaso S. R. L. cég nevén van, amely a Como megyében található Cantú településen van bejegyezve, és aminek a vezetője Pishchanska Svitlana, aki Zelenszkij egyik régi barátja.

 

A San Tommaso az Aldorante Limited irányítása alatt áll. Ennek a fedőcégnek mindössze 2000 euró az alaptőkéje, a székhelye Cipruson van bejegyezve, ahol az egyetlen részvényes Olena Zelenszka, Volodimir Zelenszkij felesége. 2019-ig egyébként maga az ukrán elnök is az igazgatója volt.

 

Most erről az ingatlanról írja a nemzetközi sajtó, hogy idén orosz turistáknak lett kiadva, annak ellenére, hogy az ukrán politikai vezetés, személyesen Zelenszkij is folyamatosan követeli az orosz turisták évtizedekre való kitiltását az Európai Unió területéről.

 

Helyi lakosok oroszokat láttak-hallottak a villában, az ingatlanos cég ezt tagadta, mivel szerintük a szerződésük nem teszi lehetővé az ukrán vagy orosz személyeknek való bérbeadást, de azt nem árulták el milyen nemzetiségűek a bérlők.

A megkérdezettek szerint viszont fennáll a lehetősége annak is, hogy további bérlőket vontak be az ügyletbe, így egyáltalán nem zárható ki, hogy oroszok laknak a villában.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére