Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zúzzátok szét a keresztet! - hirdeti az ISIS és az európai liberalizmus

888.hu

2016.08.06. 17:08

Az internetet elárasztották az ISIS üzenetei, már szinte lehetetlen nem beléjük futni. Ám az a legmeglepõbb, hogy európai, köztük magyar, német és cseh, magukat baloldali progresszívnak, olykor kommunistának, vagy egyszerûen liberálisnak valló politikai közösségek, lapok terjesztik a 21. századi dzsihád új szólamait. Mely úgy szól, hogy: "Zúzzátok szét a keresztet!"

Miközben a liberális média Putyin-fóbiában szenved és naponta arról cikkeznek a német, magyar és cseh lapok, hogy a Kreml – élén Putyinnal – az új szabadkőműves páholy, addig kevés szó esik ezen "kritikus lapok" által terjesztett iszlamista propagandáról, mely a kereszténység ellen irányul. 

„Zúzzátok szét a keresztet!” 

Ez az ISIS hivatalos propagandakiadványa, a Dabiq folyóirat legutóbbi számának a címe. A lapot teljes egészében a dzsihadizmus központi kérdésének, a keresztény világ, a keresztesek elleni harcnak, civilizációjuk megsemmisítésének, a hitetlenek megtérítésének, vagy kíméletlen kiirtásuknak szentelték.

Az ISIS-esek által folyamatosan terjesztett terror logikája most új, rendkívül veszélyes szintre lépett: formálisan is bejelentik egy olyan stratégia ideológiai alapját, melynek célja a Közel-Kelet térségéből áthelyezni a dzsihadista akció első és legfontosabb szakaszát, vagyis a keresztény közösségek elleni totális támadást, amely a keresztény közösségek tagjainak fizikai megsemmisítését jelenti.

A kereszténység elleni háború már elkezdődött és olyan "alvó sejtek" által folytatott háború, akik egyre inkább az Európában letelepedett muzulmán közösségeket használják fel ágyútöltelékként, toborzási és menedéki területként. 

Az ISIS propagandája már elejétől fogva a nyugati világon belüli muzulmán közösségeket vette célba, kezdetben hívek vonzása és az iszlám radikalizálódás útjára állítása érdekében, aztán egy sokkal bonyolultabb és veszélyesebb jelenség kiváltására. 

Az ISIS elérte célját, hiszen egy olyan Európát talált, melyben megvetik a keresztény értékeket és hisznek, a mindenekfelett álló multikultiban. 

A kereszténység és a nyugati civilizáció ellen megfogalmazott üzenetet már évek óta hangoztatják, ismételgetik kitartóan és most már kezd hatásos lenni, főleg a fiatalok körében, azok között a tinédzserek között, akiket állandóan úgy írnak le, hogy „magányosak, csendesek, udvariasak, nem okoznak gondokat”, de akikről a merényletek utáni első kutatások azt mutatják ki, hogy a legaktívabb utazók Szíria és Irak felé és illegális mecsetekbe, vagy „iszlám tanulmányi központokba” járnak, melyeket gyakran, túlságosan gyakran hagytak aktív radikalizálási központokká válni.

A fiatal magányos tömeggyilkosoknak egyetlen céljuk van:

behozni Európába a vallásháború tematikáit kontinensünk társadalmi rendjét fenyegetve.

Ha azt gondolnátok, hogy ez egy eltúlzott apokaliptikus elképzelés, vagy szenzációhajhász típusú megközelítés, akkor ki kell ábrándítsam az olvasókat. Ez egy logikus perspektíva, melyet az ISIS-esek által folytatott stratégiai cél felismerése támaszt alá.  Az Európába beáramló muzulmán terroristák kihasználták mindazokat a szabadságjogokat, törvényi hiányosságokat, vagy kiváltságokat, melyeket olyan politikai döntéshozóktól kaptak meg, akiknek évtizedekig az volt a meggyőződésük, hogy lehetséges egy befogadó, különféle népességeket tömöríteni képes (még akkor is, ha azok évszázadok óta kegyetlenül gyilkolták egymást a származási területükön), multikulturális és mindent integrálni képes Európát létrehozni.

A dolgok nem így történtek. A gondolatmenet hamis volt. De időközben mélységesen megváltozott Európa vallási és demográfiai képe, talán véglegesen elvesztette egyensúlyát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére