Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mi a gyűlöletkeltőbb: a Coca vagy a Cola?

Nagy Gábor

2019.08.11. 14:58

Ismét lecsaptak Mark Zuckerberg cenzorai. Ezúttal is egy 888-as mém volt az áldozat.

Pár napja, reagálva a magyar közbeszédben óriási vitákat kiváltó Coca-Cola-ügyre, a 888 kitett egy mémet a közösségi oldalára, melyen a következő felirat szerepelt:

Jók a programok, csak sok itt a Coca-Cola.

Mark Zuckerberg gondolatrendőrségének legújabb áldozata | Forrás: Facebook

A netes mémkultúra jelentős része idézetekből, filmekből táplálkozik. A fenti, mára már legendássá vált mondat eredeti változata például Oláh Ginótól származik, aki épp ünnepelt, mulatott, szórakozott május 1-én, mikor mikrofonvégre kapta az RTL Klub. Gino aranyköpéséből számtalan feldolgozás született – mémek, cube-ok, videók, a Facebookon is több száz kering belőle. Mark Zuckerberg cenzorai most mégis úgy döntöttek,

hogy csak a 888 mémje sérti a közösségi alapelveket.

Azt eddig is sejthettük, hogy a nagy multinacionális cégek, mint például a Coca-Cola, szinte egymással versenyezve próbálják kielégíteni a homoszexuális lobbi kulturális elvárásait. Az viszont igencsak veszélyes folyamat a jövőre nézve,

hogy a világ legnagyobb közösségi oldala immár nemcsak a szavainkat, posztjainkat akarja uralni, ha tetszik, cenzúrázni, hanem a gondolatainkat is.

Zuckerberg cenzorai most már azt is el akarják dönteni, hogy mit gondoljunk egy mémről. Ne hagyjuk, hogy beleszóljanak abba, hogyan vélekedünk a világról, annak dolgairól! Ne engedjünk se a szólás-, se a gondolatszabadságból!

A Facebook szerint már választani is homofób és rasszista

Tegnap értesítést kaptam a Facebooktól, miszerint a következő 7 napban sem bejegyzést, sem hozzászólást nem tehetek közzé, valamint a Messengert sem használhatom. Történt ugyanis, hogy a 888.hu hivatalos Facebook-oldalán megosztottam egy Best of Viktor-képet, melyen az izzadt néger férfiakat ölelgető francia elnök fotója látható, szembeállítva Orbán Viktorral, aki épp az unokáját tartja a kezében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére