Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: adócsökkentés

Koskovics Zoltán a 888.hu-nak: Hiába az új kormányfő, a britek nem várnak jelentős változást

Koskovics Zoltán a 888.hu-nak: Hiába az új kormányfő, a britek nem várnak jelentős változást

A 888.hu az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzőjét kérdezte arról, hogy mi várható Nagy-Britanniában azt követően, hogy megválasztották miniszterelnöknek Liz Trusst, egyáltalán a brit közvélemény hogyan fogadta az Egyesült Királyság harmadik női kormányfőjét.

Idén is folytatja a kormány az adócsökkentéseket

A kormány számításai szerint 2021-ben 6,4 százalékos volt a gazdaság bővülése, idén pedig jóval 5 százalék feletti növekedés valósulhat meg, ami lehetővé teszi az elmúlt tíz évben végrehajtott adócsökkentések folytatását – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának nyilatkozva.

Péter kapitánynak sikerült meggyőznie a baloldali képviselőket

Az Országgyűlés a kormánypárti képviselők szavazataival elfogadta a jövő évi minimálbér-emeléshez szükséges adócsökkentéseket, de Márki-Zay Péter meggyőzte a baloldalt, hogy ne szavazza meg a minimálbér-emelést.  

Varga Mihály: 750 milliárd forintnyi adócsökkentésről döntött a gazdasági kabinet

A gazdasági kabinet 750 milliárd forintnyi adócsökkentésről döntött, tovább csökkennek a munkát terhelő adók – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a közösségi oldalán szombaton.

Az adóemelés a megoldás mindenre a baloldal szerint

Az adóemelés a megoldás mindenre a baloldal szerint

Gyurcsányék 2010 előtt is adót emeltek, és ez most sem lenne másképp, ha a baloldal jutna hatalomra.

Tovább folytatódik az adócsökkentés

Jövőre folytatódik az adócsökkentés politikája – nyilatkozta a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Évek óta nem épült annyi új lakás hazánkban, mint tavaly

Több mint 28 ezer új lakás épült Magyarországon 2020-ban, ez 11 éves rekordot jelent – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a közösségi oldalán szerdán megjelent rövid videóüzenetében.

Államtitkár: a magyar adórendszer jobban teljesített a németnél és az amerikainál is

A magyar közteherviselés rendszere jobb értékelést érdemelt ki, mint a német, a brit vagy az amerikai szisztéma, miközben az is kiderült, hogy tavaly Magyarország volt a legnagyobb adócsökkentő – nyilatkozta a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Hazánkban csökkentek a legnagyobb mértékben az adóterhek tavaly

A járvány időszakában 50-60 adóügyi módosítást hajtottak végre, a cél az ország elmúlt években elért adóelőnyének megtartása – mondta kedden Varga Mihály pénzügyminiszter éves meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságában.

Vissza az oldal tetejére