Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bangóné

A baloldal oktatási „professzora”, avagy Kunhalmi újabb durva helyesírási hibája

A baloldal oktatási „professzora”, avagy Kunhalmi újabb durva helyesírási hibája

Ismerjük a mondást: „Az elefánt nehezen tanul és könnyen felejt”. Ez az ormányossal szemben elnéző, kedves gondolat nekem – tisztesség ne essék – ma reggel Kunhalmi Ágnessel kapcsolatban jutott eszembe, aki a pedagógusok sztrájkjáról készült napirend előtt felszólalását harangozta be a Facebookon.

Tudta, hogy a tengerentúlon is terem Bangóné? Alexandria Ocasio-Corteznek hívják

Az ostoba megnyilvánulásairól híres szélsőséges liberális képviselőnő, Alexandria Ocasio-Cortez (röviden csak AOC) radikális muszlim barátnőjével, Ilhan Omarral egy tüntetésen úgy csinált, mintha megbilincselték volna a rendőrök. Csak közben elkezdték lengetni a kezüket amivel elég hiteltelenül játszották el, hogy mennyire elnyomják őket. Az esetről több videó is készült.

Az egy százalékos MSZP, a disznók és a tisztesség

Ha én MSZP-s volnék és elém kerülne a Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése, ahol a szocialista párt egy százaléknyi népszerűséget tudhat magáénak, akkor először is sírva fakadnék, aztán nagyon elgondolkodnék a hogyan továbbon.

Kivetette magából az MSZP Bangónét

Kivetette magából az MSZP Bangónét

Bangóné nem válaszolt a diplomáját érintő kérdésekre, volt pártja lényegében elismerte, hogy „iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt” – írja a Mandiner.

Teljes a csend a baloldalon Bangóné diplomájáról

Bangóné csütörtök óta néma, a baloldali pártok pedig szombat óta nem mondják meg, mit gondolnak az ügyről, rajta lehet-e Bangóné a baloldali közös listán – írja a Mandiner.

A köddé vált diploma, a kulturális expanzió és egy fanyalgó polgármester

A köddé vált diploma, a kulturális expanzió és egy fanyalgó polgármester

Sehol sem lelik Bangóné diplomáját. Átadták a Zene Házát a Városligetben. Karácsony Gergelynek ez nem tetszik.

Bangóné ma is a plakáton vigyorogna

Bangóné ma is a plakáton vigyorogna

Napra pontosan 17 évvel ezelőtt történt a rendszerváltás utáni magyar politika első és azóta is egyik legocsmányabb eseménye. 2004. december 5-én tartották azt a népszavazást, amelyen a külhoni magyarok kettős állampolgárságáról lehetett dönteni. Ugyan a voksolók többsége az igen-re szavazott, de Gyurcsányék undorító kampánya a szavazásra jogosultak többségét távol tartotta.

Helyére került a bohócsapka, és még Bangóné puskája is félrehord

Helyére került a bohócsapka, és még Bangóné puskája is félrehord

Nem ez volt az a nap, amikor Jakab Péter nem kapott méltó választ, és nem is az, amikor Bangóné lódítását ne cáfolták volna meg. Eközben az amerikai elnök ismét fura megjegyzéseket tett egy kislányra, bár tőle ezt már kezdjük megszokni.

Bangóné még gyereknapon is hazudik

Bangóné még gyereknapon is hazudik

A gyermeknap tiszteletére az MSZP családi homokozójából jelentkezett Bangóné Borbély Ildikó, az MTVA-székházbeli „K@rva jó kép lenne” című választóátverő jelenet főrendezője.

Vissza az oldal tetejére