Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: dokumentumfilm

Tucker Carlson: Lenne mit tanulni Magyarországtól

Dokumentumfilmet forgatott a Fox News Magyarországról, a Tucker Carlson Originals első évadának utolsó részeként, amelynek címe: Magyarország Soros ellen: Harc a civilizációért.

Pesty László: A jobboldal visszaadta Magyarország önbecsülését

Rendhagyó beszélgetés Pesty László dokumentumfilmessel, oknyomozó újságíróval a rendszerváltásról, a sajtószabadságról, a Duna-gate ügyről, no meg arról, hogy milyen ember is valójában Gyurcsány Ferenc.

Egy dokumentumfilm arról, hogy Attila birodalmát Magyarország õrzi

Az ausztrál dokumentumfilmes, David Adams járt utána Attila, a hun király örökségének. Adams szerint a magyarok a hun vezér leszármazottai, birodalma pedig hazánkban maradt fenn.

Dokumentumfilm készült a berlini merénylõrõl - dílerkedésbõl tartotta el magát

Anis Amri, hogyan keletkezik egy terrorista címmel készült film Olaszországban a 2016. december 19-i berlini gázolásos merénylet tunéziai elkövetõjérõl, aki Lampedusa szigetére érkezett Európába, és a milánói Sesto San Giovanniban rendõrségi tûzharcban vesztette életét.

Így cincálták szét a lengyelek a BBC propagandáját

A brit baloldali propagandacsatorna, a BBC egy dokumentumfilmben veszi célkeresztbe a visegrádi országokat, azon belül is például Lengyelországot. Nem maradt el a reakció.

Putyin: azért mentem a jogi egyetemre, hogy késõbb a KGB-nél kapjak munkát

Nemrég jelent meg Oliver Stone filmje Vlagyimir Putyin orosz elnökrõl, amelyben a rendezõ magával az elnökkel beszélget. A dokumentumfilm a The Putin Interviews címet viseli, és Stone könyv formájában is kiadja. A könyvben olyan részletek is benne vannak, amelyek a dokumentumfilmbõl kimaradtak.

Leleplezték a Jobbik igazi arcát

A Jobbik eltitkolt történetérõl szóló dokumentumfilmet mutattak be a világhírû New York-i Tribeca fesztiválon.

Vissza az oldal tetejére