Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tucker Carlson: Lenne mit tanulni Magyarországtól

888.hu

2022.01.20. 10:40

Dokumentumfilmet forgatott a Fox News Magyarországról, a Tucker Carlson Originals első évadának utolsó részeként, amelynek címe: Magyarország Soros ellen: Harc a civilizációért.

 

Szijjártó Péter Tucker Carlson esti műsorának a vendége volt, a külügyminiszter a dokumentumfilm kapcsán megjegyezte: „Hadd fejezzem ki nagyrabecsülésemet Önöknek, amiért bemutatják a valóságot Magyarországról. Ez nagyon-nagyon ritka.”

Hozzátette:

Általában azokkal a hazugságokkal és álhírekkel kell szembesülnünk, amelyet a nemzetközi liberális mainstream hoz létre és az Ön interjúja, riportja Magyarországról friss levegőt jelent számunkra.”

Szerintem mások azért nem tudnak őszinte politikát folytatni a migrációval kapcsolatban, mert úgy érzik, hogy nyomás alatt állnak a nemzetközi liberális mainstream részéről – a média, az NGO-k és a politikai elit részéről – fejtette ki álláspontját Tucker migrációt érintő kérdésére.

Magyarországon politikai stabilitás van, kétharmados többséggel a Parlamentben, tehát megengedhetjük magunknak, hogy kimondjuk, amit gondolunk és annak megfelelően cselekedjünk”

– érvelt Szijjártó Péter.

Szó esett a hazánkat érő folyamatos támadásokról is.

Azért gyűlölnek bennünket, mert patrióta, keresztény-alapú politikát valósítunk meg. A célunk az, hogy megfeleljünk a nemzeti érdekeknek, konzervatívak vagyunk és ugyanakkor sikeresek”

– közölte, majd hozzátette: A létezésünk alapvetően jelent veszélyt számukra, hiszen azt állítják, hogy csak akkor valósulhat meg progresszív, sikeres politikai rendszer, ha az szélsőségesen liberális.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére