Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tocsogós színjáték Meghan Markle és Harry herceg netflixes dokuja

888.hu

2022.12.09. 15:30

Meglettünk volna nélküle? Minden bizonnyal.

 

Tegnap este úgy nyomult az arcomba a Meghan Markle és Harry herceg életéről szóló doku, hogy majdnem megfulladtam. Az ember azt hiszi, lezárult egy korszak azzal, hogy visszaadták a címüket és elhúztak valahova a világ másik felére, erre újra és újra előveszik a királyi család témát.

És ezt a hírverést már nem a sajtó csinálja!

Hanem Harryék.

 

Oké, ez az egész hajcihő Diana hercegnével kezdődött, akire valamiért – tán szépsége és szuggesztív megjelenése miatt – rákattantak az újságírók, s valami olyasmi helyzet alakult ki az újságírók és a hercegné között, mint tegnap a dokumentumfilm és énközöttem: harminc centire voltunk egymástól, face to face.

Kard ki kard!

Ha harc, hát legyen harc!

Persze, ez a sztori tragikus véget ért, s míg az egész világ gyászolta mindenki kedvenc Dianáját, addig a királyi család nagyon sokat profitált a történtekből.

 

 

Harry herceg az anyja tragédiáját felhasználva katapultált a családjából és került a sajtó középpontjába. Jó, oké, persze, a helyzeten sokat dobott Meghan is.

Történt ugyanis, hogy a bájos, kisfiúpofival megáldott legifjabb herceg szerelmes lett egy félvér színésznőbe. (A csaj valószínűleg bevetette minden csáberejét, s mint a fekete özvegy – más néven kegyetlen kaszás – behálózta a kis vöröskét.)

Ez az újfajta helyzet természetesen a királyi családnak nem volt ínyére. Még akkor sem, ha rendre igyekeztek követni a trendeket és azt a látszatot kelteni, hogy a monarchia mint olyan, képes megállni a helyét a XXI. században.

Finoman szólva a Királynőt – nyugodjék békében – sokkolhatta, hogy az unokája milyen csajt hozott haza.

 

 

Az egyesek szerint „álnok némber” Meghan hamar a tettek mezejére lépett és elkezdte szépen lassan, belülről kifelé haladva megbontani a monarchia rendjét.

Mondhatjuk úgy is, hogy ez egy jó kis puccskísérlet volt, ám a királyi család egésze helyett egyedül csak Harryt sikerült a porba tipornia.

De őt aztán nagyon!

 

Született egy gyermekük, majd Kanadába helyezték székhelyüket és elkezdtek asszimilálódni a pórnép közé.

Az asszimilálódást megzavarta egy nagyszabású Oprah interjú, illetve több könyvecske is, amely a távozásukról és Meghan személyének szétcincálásáról szólt.

 

Most pedig, lám-lám: itt van egy dokumentumfilm

RÓLUK.

 

Persze elképesztően esetlen és kellemetlen az egész. Mintha egy kezdő vlogger első napi vlogját látnánk, annak minden szerencsétlenkedésével együtt.

Egyáltalán nem pozitív, nem megható, nem megrázó. Roppant mód kellemetlen és pironkodó.

 

 

Miért kellett ezt csinálni?

Pár tipp: pénzért, újságcikkekért, hírnévért, hogy tudjanak még egyet belerúgni a Windsor házba – mert hát miért ne.

Meghan „álnok kígyó” Markle maximálta a helyzetet, kihozott belőle mindent, amit ki lehetett. Főként persze pénzt...

 

Ideje lenne most már normális munka után kajtatni, nem pedig sz8rt keverni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére