Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: globalizmus

Gyurcsány nácizott egy jót. Ez a globalista ultima ratio!

Gyurcsány nácizott egy jót. Ez a globalista ultima ratio!

Árnyékkormány árnyékából zavaros hangokat hord a szél.

„Trumpot ugyanaz a globalista ideológia akarja ellehetetleníteni, amely Magyarországot és Izraelt is”

„Trumpot ugyanaz a globalista ideológia akarja ellehetetleníteni, amely Magyarországot és Izraelt is”

Soros György üzletember belülről rombolja Izraelt, szervezetei „éjjel-nappal és korlátlan költségvetéssel” dolgoznak azért, hogy megfosszák az országot a zsidó identitásától – jelentette ki Jair Netanjahu konzervatív kommentátor, tanácsadó kedden Budapesten.

Soros ismét előbújt az elefántcsonttoronyból

Soros ismét előbújt az elefántcsonttoronyból

Egyik lapjában értékelte az EP-választások eredményeit a tőzsdespekuláns, és egyből megnevezte a legfőbb ellenfelét: Orbán Viktort.

Le Pen: az EU jelenlegi formájában az identitásunkat fenyegeti

A francia bevándorlásellenes Nemzeti Front vezetõje beszédében elmondta, Macron az EU globalista ügynöke, olyan vezetõ, aki a hétköznapi embereket semmibe veszi.

Schlett István: Harag és elfogultság nélkül

Rendhagyó beszélgetés Schlett Istvánnal, A politikai gondolkodás története Magyarországon kötet szerzõjével, az utolsó tudós mohikánok egyikével a haragról és elfogultságról, a liberalizmusról és az õrületekrõl, a világkormány esélyeirõl és az észhez térésrõl, tudományról, egyetemrõl és erkölcsrõl, na és persze arról, hogy a "radikálisoknak is megvan a maga ideje".

Macron nem aggódik: a párizsi polgárháborús helyzet miatt nincs veszélyben globalista politikája

A francia elnök jelenleg a sárgamellényes tüntetõk ellen "küzd", akik egyértelmûvé teszik a világ számára, hogy a haladó szellemiségû Franciaországban bizony óriási gondok vannak. Emmanuel Macron kijelentette, hogy a tüntetések miatt nem fog lemondani terveirõl és továbbra is Európa egyik vezetõ politikusa kíván maradni.

Este 7:59

Errõl szólt a mai nap.

Trump érti a nacionalizmus és globalizmus közötti fontos különbséget

Donald Trump amerikai elnök érti a nacionalizmus és a globalizmus közötti fontos különbséget - ezzel a címmel közölte a The Daily Caller amerikai hírportál Raheem Kassam brit politikai elemzõ fejtegetéseit.

A globalizmus és a birodalmi kormányzás útvesztõje

A globalisták által dédelgetett nyitott határok, sokszínû társadalmak és a birodalmi kormányzás víziójában az emberek többsége ma már nem a "dicsõséges jövõt", hanem a fenyegetést látja.

Gauland: a populizmus a gyökértelen, globalista elit ellenpólusa

Az AfD társelnöke a populizmust a középosztály és a hétköznapi emberek szövetségeként írja le, amely a gyökértelen, globalista elit ellen szervezõdött arra reagálva, hogy az államok milliárdokkal támogatják a bankokat és az illegális bevándorlókat, akik pont az õ miliõjüket foglalják el, veszélyeztetve a hazájuk és a kontinens élhetõségét.

Vissza az oldal tetejére