Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.11.15. 19:59

Errõl szólt a mai nap.

Donald Trump amerikai elnök érti a nacionalizmus és a globalizmus közötti fontos különbséget – ezzel a címmel közölte a The Daily Caller amerikai hírportál Raheem Kassam brit politikai elemző fontos fejtegetéseit, amit most itt, a 888-on is el tudtok olvasni.

Később szintén egy lapszemlét közöltünk: a francia Le Figaro Orbán Viktor mellett foglalt állást a francia köztársasági elnökkel, Emmanuel Macronnal szemben. A lap azon a véleményen van, hogy Macron hibát követ el, amikor azért fordul bizonyos országok ellen, mert azok mást gondolnak a migrációról, mint ő.

S ha már szóba került a francia köztársasági elnök: a Nézőpont Intézet megmérte, mennyire kedvelik Macront a V4 országaiban. A válasz rövid és tömör: egyre kevésbé.

Emmanuel Macron mellett a mai nap folyamán Angela Merkel német kancellár is kapta az ívet. Nigel Farage brit politikus arra utasította Merkelt: kérjen bocsánatot, hiszen tönkretette Európát a migrációs politikájával.

Hazai vizekre evezve: a Kormányinfón ma bejelentették, hogy a kormány az EU-hoz és az ENSZ-hez fordul az ún. migránskártyák miatt. Ezek azok az "ismeretlen" kártyák, melyre az ENSZ mellett az EU is utalhat pénzt, amit a migránsok nyugodt szívvel elkölthetnek minden jóra.

A migránskártya mellett pedig migránsvízumot is kaphatnának az illegális bevándorlók. Bár szerdán elkaszálták a tervezetet Strasbourgban, a migránspárti brüsszeliták ismét az EP elé citálnák a tervezetet.

Végezetül: ma folytatódik a Nemzetek Ligája. Pályán a magyarok. Hajrá!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére