Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Guller Zoltán

Többnapos programsorozattal ünnepelhetjük meg idén az államalapítás ünnepét

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója legújabb hivatalos podcastjában elmondta, hogy a budapesti turizmus megsegítése érdekében mindenkit várnak a fővárosba a hosszú hétvégére.

Még a tavalyi nyárnál is nagyobb lesz a forgalom a magyar szálláshelyeken

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a szervezet hivatalos, szombaton közzétett podcast adásában bejelentette, hogy minden szálláshely egységes csillagbesorolást fog kapni.

Jövőre már újra csúcsra járhat a magyarországi turizmus

Akár már jövőre elérheti a 2019-es szintet a magyarországi turizmus, amelyet a korábbinál többet költő, de nem több mint húszmillió vendégből álló vendégkörre kell építeni, mert nagyobb tömeget egy tízmilliós országba hívni nem célszerű – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a Világgazdaságnak.

Nyáron belföldi rekordforgalom lehet a turizmusban

Idén is van esély a nyári rekordforgalomra a belföldi turizmusban: hétről hétre nő az előfoglalások száma a vidéki szálláshelyeken, a nyári hónapokra már havonta csaknem egymillió vendégéjszakát lekötöttek, a legtöbbet, 1,1 milliót júliusra – nyilatkozott a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek.

Nyáron újraindulhat a turizmus

A vírus nem mindennapi helyzetet teremtett, nyáron újraindulhat a turizmus a remények szerint – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója hétfőn a Facebookra feltöltött évindító videójában.

Nyáron a nemzetközi startvonalhoz áll a magyarországi turizmus

Nyáron a nemzetközi startvonalhoz áll a magyarországi turizmus

„Arra készülünk, hogy egy év alatt elérjük a 2019-es szintet” de ehhez Budapest közreműködése is szükséges, így „itt lenne az ideje, hogy a városvezetés is cselekedjen, elvégre az önkormányzatok is jelentős összeget kaptak az adóbevételekből” – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek.

Modellváltásra van szükség a budapesti turizmusban

Modellváltás nélkül a budapesti turizmus nem fogja túlélni a koronavírus-járvány miatti válságot – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója legfrissebb, pénteken közzétett podcastjában.

Magyar Turisztikai Ügynökség: belföld az új külföld

Példa nélküli nyarat zárt idén a belföldi turizmus.

Vissza az oldal tetejére