Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Történelmi siker: Magyarországon rendezik meg idén az MTV European Music Awardsot

888

2020.10.20. 13:50

Budapesten lesz a könnyűzenei világ legfontosabb eseménye.

Történelmi siker Magyarország és Budapest számára, hogy házigazdája lehet az MTV European Music Awards rendezvénynek. Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek, 2020. november 8-án viszont Budapest akár egymilliárd ember figyelmét vonhatja magára.

A járványhelyzetre való tekintettel a több mint negyed évszázados rendezvénysorozat 2020-ban rendhagyó programmal szolgál.

Az MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó ezúttal virtuális műsorral jelentkezik Budapestről és Londonból.

Az adást négy ikonikus magyarországi helyszínről közvetítik.
Szentkirályi Alexandra szerint hatalmas lehetőség Magyarország és Budapest számára, hogy az MTV EMA, a világ egyik legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának egyik következő állomása Budapest lesz. A kormányszóvivő hozzátette, hogy a turistákért hamarosan újrainduló versenyben nemcsak Budapest, hanem egész Magyarország számára komoly előnyt jelent egy ilyen nagyszabású világesemény megszervezése.

Az 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetített zenei rendezvény hatalmas reklámértékkel bír, hiszen hazánk négy különböző csodálatos helyszínét láthatják majd az MTV Europe és az összes MTV csatornáján – beleértve az online adást is. Történelmi pillanat ez Magyarország és Budapest számára, ugyanis a könnyűzenei világ legfontosabb eseményének egyik helyszíne lesz hazánk. Az eseményhez kapcsolódó összes televíziós és online megjelenésben központi helyet kapnak Budapest emblematikus helyszínei, amelyek közel 200 ország egymilliárd nézőjéhez jutnak el – mondta a bejelentés után Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója. Európa legnézettebb zenei eseménye rendkívüli turisztikai reklámot is jelent Budapest, ezen keresztül Magyarország számára.

Az egész világ figyelmét fel tudjuk hívni arra, hogy Budapest a régió legjobb úti célja. Ráadásul akkor lesz rajtunk a világ szeme, amikor minden nagyváros küzd a nemzetközi hírnévért”

– tette hozzá a vezérigazgató.

A rendezésre 2019-ben nyújtott be pályázatot a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, az esemény lebonyolítására Magyarország kormánya a Magyar Turisztikai Ügynökségen keresztül nyújt támogatást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére