Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: gyerekvállalás

Miért problémás melegeknek gyereket vállalniuk?

Miért problémás melegeknek gyereket vállalniuk?

A genderkérdés napjaink egyik legégetőbb társadalmi problémája. Progresszívék korlátokat nem ismerve próbálják nézeteiket lenyomni a torkunkon. A homoszexuálisok jogokat szeretnének, például a heteroszexuális párokhoz hasonlóan ők is gyereket vállalnának. De hogy is van ez?!

Folyamatosan növekszik az első házas kedvezményt igénybevevők száma

Több mint négyszer annyi első házas vette igénybe a havi ötezer forintos állami támogatást, mint 2015-ben, az Európai Unióban egyedülálló adókedvezmény bevezetésének évében – tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Lánczi Tamás: a magyarok bíznak a jövőben, egyre több gyereket vállalnak

A magyarok egyre jobban bíznak a jövőben, amit jól mutat, hogy mernek egyre több gyereket vállalni. Mindez a kormány jó gazdaságpolitikájának az eredménye.

Beteg a világ

Beteg a világ

Nagybeteg. Hatalmas a probléma. Most azonban nem a globális felmelegedésre vagy a klímaváltozásra gondolok mint a Földünket pusztító legnagyobb veszélyre. Vagyis igen, de másképp. Vizsgáljuk meg ezt a témakört úgy, hogy kilépünk a liberális idiotizmus szűkre szabott keretei közül. Véleményem szerint ugyanis a progresszívnek csúfolt értelmiség gondolatai lassan jobban károsítják a bolygónkat, mint Argentína teljes szarvasmarha-állománya.

Ismerkedjetek meg az igazi feminizmussal: "egy gyerek a legrosszabb, ami a környezettel történhet"

Verena Brunschweiger egy német feminista írónõ, akit kifejezetten bosszant, ha arról kérdezik, miért nincs gyereke.

Serena Williams nyilatkozatától tüzet okádnak korunk "öntudatos, erõs, független" nõi

A teniszcsillag szeptemberre várja gyermekét, az ezzel kapcsolatos nyilatkozata pedig pofonként csattant a modern, független nõk ezreinek arcán.

Kiakadt a szoci pártelnök, amikor gyermekvállalási terveirõl kérdezték

Elfogadhatatlan, hogy 2017-ben bárki ilyet kérdezzen egy nõtõl, fõleg a munkahelyén - jelentette ki a kérdés hallatán az új-zélandi Munkáspárt 37 éves vezetõje.

Liberálisok: a transznemûeknek is lehessen gyerekük

A Magyar Liberális Párt törvényjavaslatot dolgoz ki, hogy az "LMBTQ-közösség" tagjai is fogadhassanak örökbe gyerekeket.

Igenis nagyon jó Magyarországon fiatalnak lenni!

Egyre több fiatal tartja Magyarországot a legjobb helynek, ahol élni akar - derül ki a Magyar Ifjúság Kutatás 2016 gyorsjelentésébõl.

Vissza az oldal tetejére