Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: háborús bûn

Újabb migránsról derült ki, hogy háborús bûnös, miközben békésen él Ausztriában

Eljárás indult egy volt szíriai tábornok ellen, aki Ausztriában él menekültként. Khalid H. egykor az országa hírszerzõ szolgálatánál dolgozott, ám nyugati szomszédunk a migrációs válság alatt neki is odaítélte a menedékjogot.

Elkezdett igazat mondani a riporter, a BBC levette a képernyõrõl

Kellemetlen helyzetbe került a magát mértéktartónak, objektívnek és függetlennek hazudó brit BBC, miután egy tudósítójuk elkezdett a valóságról beszélni. A honi és nemzetközi liberálisok egyik kedvenc csatornájának szerkesztõi azonban könnyedén feloldották magukban ezt az ellentmondást: technikai hibára hivatkozva egész egyszerûen megszakították az adást.

Nyolcévi börtönt kapott egy migráns Svédországban

Nyolcévi börtönre ítélt egy svédországi fellebbviteli bíróság pénteken egy 29 éves szíriai férfit háborús bûncselekmény vádjával. Muhannad Drubi a Szabad Szíriai Hadsereg lázadóival harcolt a damaszkuszi rendszer ellen.

Háborús bûnökért kell felelnie Tony Blairnek?

John McDonnell, az angol ellenzéki Munkáspárt egyik vezetõje szerint Tony Blair volt brit miniszterelnököt háborús bûnökért vonhatják felelõsségre az iraki háború kitörésében játszott szerepéért.

USA: nem volt háborús bûn a kórház lebombázása

Az Egyesült Államok szerint nem minõsül háborús bûnnek a több mint negyven halálos áldozatot követelõ afganisztáni kórházbombázás, mivel az csak "tévedések sorozata".

Hivatalos: felmentették az ultranacionalista szerb politikust

Az egykori Jugoszlávia területén elkövetett háborús bûnöket vizsgáló hágai törvényszék csütörtökön kihirdetett ítéletében felmentette Vojislav Seseljt, akit háborús és emberiesség elleni bûnökkel vádolt meg.

Vissza az oldal tetejére