Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kásler

Kásler: Februárban jön az egészségügyi dolgozók emelet bére

A kormány minden idők legnagyobb béremelését hajtja végre az egészségügyi ágazatban. Nagy öröm számomra, hogy miniszterségem alatt került sor erre a korszakalkotó béremelésre – mondta Kásler Miklós az Életközelben legújabb részében, amelyben a béremeléseken túl beszélt az aktuális járványhelyzetről, az oltások fontosságáról, valamint reagált a baloldal támadásaira is.

Közel tízezer ember életét mentették meg a koronavírus elleni oltások egy magyar tanulmány szerint

Közel tízezer ember életét mentették meg a koronavírus elleni oltások egy magyar tanulmány szerint

Az első magyar kutatás, amely a hazánkban alkalmazott oltások eredményességét vizsgálta, egyértelműen megállapította: két védőoltás 88-98 százalékra emeli a védelmet a betegség halálos kimenetele és 69-89 százalékra a fertőzéssel szemben. A kutatás – amelyet Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere indított és vezetett – teljes anyaga a Clinical Microbiology and Infection angol nyelvű orvosi szakportálon érhető el. A tudományos kutatás célja a védőoltások eredményességének vizsgálata volt.

Kásler Miklós gyereknap alkalmából látott vendégül gyerekeket az EMMI-ben

Az emberi erőforrások minisztere a tárca épületében fogadta a gyerekeket a vasárnapi gyermeknap alkalmából.

Kásler Miklós videóban köszönte meg az ápolók munkáját

Az emberi erőforrások minisztere megköszönte a magyar egészségügyben dolgozó több mint 80 ezer ápoló munkáját az ápolók nemzetközi napján.

Kásler szerint kiemelt feladat a mentők munkakörülményeinek javítása

Az emberi erőforrások minisztere Facebook-videójában közölte, hogy a kormány mindent megtesz a mentők testi és lelki egészségének biztosításáért.

Betörők jártak Kásler Miklós házában

Az emberi erőforrások miniszterének házánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle. Az ablakon juthatott be a betörő az épületbe – tájékoztatott az esetről a 112press.hu.

Kásler: 5,6 milliárdból újul meg a ferencvárosi egészségügyi szolgáltatóközpont

Az emberi erőforrások minisztere a közösségi oldalán bejelentette, hogy a kormány 5,6 milliárd forintot biztosít a ferencvárosi egészségügyi szolgáltatóközpont fejlesztésére az Egészséges Budapest Program keretében.

Felújítják a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének székházát

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a közösségi oldalán jelentette be a hírt, miszerint 2,9 milliárd forintos kormányzati támogatással valósul meg a székház teljes körű felújítása és bővítése.

Kásler: A baloldal most is ontja az oltásellenes nyilatkozatokat

Kásler: A baloldal most is ontja az oltásellenes nyilatkozatokat

Az emberi erőforrások minisztere a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben többek között a koronavírus kutatásának jelenlegi állásáról, az oltások hatásáról és a baloldal oltásellenességéről beszélt.

Kásler Miklós: Magyarország időben kezdte meg a járvány elleni védekezést

A járványügyi megszorítások nélkül a halálesetek száma megduplázódott volna – nyilatkozta az emberi erőforrások minisztere a Hír TV-nek.

Vissza az oldal tetejére