Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kásler: A baloldal most is ontja az oltásellenes nyilatkozatokat

888.hu

2021.04.22. 11:15

Az emberi erőforrások minisztere a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben többek között a koronavírus kutatásának jelenlegi állásáról, az oltások hatásáról és a baloldal oltásellenességéről beszélt.

 

A Magyar Nemzet elsőként azt a kérdést tette fel Kásler Miklósnak, hogy voltak-e ellátatlan betegek a járvány idején.

A miniszter erre úgy felelt: „Volt olyan pillanat, amikor egyes kórházakban megteltek az ágyak, de akkor azonnal átszállították a betegeket egy másik kórházba, ahol volt előkészített üres ágy.

Nem tudok egyetlenegy betegről sem, akit ne láttunk volna el.”

Az interjúban Kásler Miklós az elmúlt egy év megbetegedésekkel kapcsolatos kutatásainak eredményeiről és megállapításairól is beszélt.

Jelen pillanatban a betegség lényegének azt gondoljuk, hogy a legkisebb erek belhártyája károsodik az egész szervezetben. Mint ahogyan már korábban érintettük, az érfal gyulladása által okozott trombózis a test összes szervében előfordulhat. A felgyógyultaknak ezért maradhatnak szövődményeik: fejfájás, ízületi gyulladás”

– mondta.

Ehhez kapcsolódóan az a kérdés is felmerült, hogy mikorra várható, hogy a beadott oltások száma elkezdi letörni a napi halálozások számát.

Az oltások jelentős felgyorsítása a legnagyobb remény: ha a társadalom nagy százalékát sikerül átoltani, akkor az immunitás növekedése a vírus lassú eltűnését fogja eredményezni”

– jelentette ki a miniszter.

Szó esett a baloldal tevékenységéről is, ami a közvélemény befolyásolása által jelentős tényező a járványhelyzet alakulásában. A Magyar Nemzet kérdésére, hogy mi a véleménye a baloldal fordulatáról, aminek során előbb öt hónapig az oltások ellen hangolták a közvéleményt, majd közös videóban álltak ki a vakcináció mellett, a miniszter közölte:

Én nem látok semmilyen fordulatot, a baloldal most is ontja az oltásellenes nyilatkozatokat. Másokat lebeszélnek az oltásról, miközben ők beoltatják magukat akár a keleti vakcinákkal is. Mint orvos, végképp felháborít, hogy a hatalom megszerzése és a járvány elhúzása érdekében képesek odáig elmenni, hogy mások életét kockáztassák.”

Kiemelte:

 

Az ellenzék mostani fellépése a demokrácia félreértelmezése. Az a propaganda, amit a baloldal csinál, nem a szólás szabadsága, teljesen egyértelműen az emberek elbizonytalanítását szolgálja. Nem lehet elégszer elmondani, hogy minden védőoltás jobb, mint a vírusfertőzés!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére