Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: köves slomó

Köves Slomó örül, hogy nem lesz rasszista politikus a parlamentben

Köves Slomó örül, hogy nem lesz rasszista politikus a parlamentben

Örömét fejezte ki Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezetője amiatt, hogy Bíró László, a baloldal tiszaújvárosi-szerencsi jelöltje nem került be az Országgyűlésbe. Szerinte rasszista politikusoknak nincs helyük a törvényhozásban – írja az Origo.

Orbán: „Kísérje életüket béke, gyarapodás és áldás az új esztendőben is. Jó és édes év köszöntsön Önökre!”

Orbán: „Kísérje életüket béke, gyarapodás és áldás az új esztendőben is. Jó és édes év köszöntsön Önökre!”

Orbán Viktor miniszterelnök levélben üdvözölte a zsidó újév alkalmából a magyarországi izraelita vezetőket.

Köves Slomó: Magyarországon ma a zsidó közösség biztonságban és nyugodalomban élhet

Magyarországon ma a zsidó közösség biztonságban és nyugodalomban élhet, büszkék vagyunk a múltunkra, hagyományainkra, és úgy gondoljuk, hogy Magyarországon és Budapesten nemcsak múltja, hanem jelene és jövője is van a zsidó közösségnek – mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija vasárnap Budapesten, a közösség két új Duna menti zsinagógájának és két új tóratekercsének avatási ünnepségén.

A magyar kormány már Brüsszelben is küzd az antiszemitizmus ellen

Az európai zsidóság helyzetével foglalkozó brüsszeli konferencián a Tett és Védelem Alapítvány alapítója, Köves Slomó rabbi bejelentette egy európai szintû szervezet létrehozását, amely az erõsödõ európai antiszemitizmussal szembeni fellépéshez nyújt hatékony segítséget.

Ki mondta? "Nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát"

Nem lõjük még le a poént, elõbb közzétesszük a teljes bejegyzést.

Radnóti Zoltán rabbi aggódik a zsidóság 4000 éves múltjáért, de a Jobbiknak megbocsátana

Radnóti Zoltán, a Mazsihisz Rabbitestületének elnöke hétrõl hétre elõhúzza a mellényzsebében pihenõ már jól ismert baloldali-liberális narratívát, és az áldozat szerepében folyamatosan moralizál. Most éppen "A magyar zsidóság 30 évének legszomorúbb dokumentuma" címmel jelentetett meg egy dörgedelmes mea culpát, amely jó lenyomatot ad a talajvesztett baloldali értelmiségrõl.

EMIH: fontos történelmi esemény volt Netanjahu látogatása

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) köszönetét fejezi ki Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek, aki háromnapos látogatásával azt üzente, a magyar zsidóság a múlt fájdalmait nem felejtve, de a jövõbe nézve, büszkén élheti meg zsidó identitását.

Zsidó rabbira förmedt rá Soros György 444-es kitartottja

Újabb gyöngyszemre derült fény a Soros György által pénzelt 444 kapcsán, miután az egyik végtelenül független, objektív, mértékadó, kiegyensúlyozott és elfogulatlan újságírójuk egy zsidó rabbira förmedt rá a közösségi médiában pusztán azért, hogy megvédje tõzsdespekuláns gazdáját.

Vona lemondását követelte a rabbi

A Jobbik neve az elmúlt tizenöt évben összenõtt a rasszizmussal, és ha Vona Gábor, a párt elnöke más célokat akar elérni, akkor új pártot kellene alapítania - mondta Köves Slomó fõrabbi.

A Magyar Narancs beszólt a zsidóknak, és Vona Gábor pártját fogja

Elérkezett az az idõ is, amikor a Magyar Narancs a Vona Gábor-Köves Slomó vitában egyértelmûen a Jobbik elnöke mellett tör pálcát.

Vissza az oldal tetejére