Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: manfred weber

Újabb migrációs válság alakulhat ki Németországban a CSU szerint

Újabb migrációs válság alakulhat ki Németországban, és a kormány nem készült fel a helyzet kezelésére – mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke egy vasárnapi német lapinterjúban.

Hiába kunyerálna tőlünk gázt Weber, az energiaellátás biztosítása tagállami felelősség

Az atv.hu megkérdezte Palkovics László tárcáját, a Technológiai és Ipari Minisztériumot, hogy mi a véleménye Weber vasárnapi, az EU-ba érkező földgáz „kötelező“ beszerzéses és elosztásos ötletére, és az Orbán Viktor elleni támadására is.

A magyarok kinevetik az őket és Orbán Viktort sértegető Manfred Webert

A magyarok kinevetik az őket és Orbán Viktort sértegető Manfred Webert

Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) elnökének ismét elege van Orbán Viktorból. És kérem tisztelettel, ezen a magyarok csak vigyorognak. Méghozzá joggal!

Weber szerint igazságosan kell elosztani az EU-ba érkező gázt

Igazságosan kell elosztani az Európai Unióba (EU) érkező földgázt a tagországok között, az orosz gázszállítások korlátozása miatt pedig rendkívüli EU-csúcsot kell tartani júliusban Manfred Weber szerint.

Manfred Weber: Elegem van abból, hogy Orbán Viktor diktálja az ütemet

Az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) frakcióvezetője egy hétfői interjúban közölte, hogy szükség esetén Magyarország nélkül kell bevezetni olajembargót Oroszországgal szemben.

Szijjártó: Manfred Weber szégyellje magát!

Szijjártó Péter szerint Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezés helyett „a legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte, és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt”.

Orbán Viktor: Manfred Weber csatlakozott a baloldali elitklubhoz

Orbán Viktor: Manfred Weber csatlakozott a baloldali elitklubhoz

Manfred Weber csatlakozott a baloldali elitklubhoz, ahol a jobboldalnak csak széle, a baloldalnak pedig csak közepe van – írta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP) frakcióvezetőjének válaszolva szerdán. A levélről a Miniszterelnöki Sajtóiroda közleményben tájékoztatta az MTI-t.

Weber válaszlevele a harc folytatásának egy újabb állomása

Weber válaszlevele a harc folytatásának egy újabb állomása

Ez a Weber, tudják a Manfred, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője tényleg azt hiheti, hogy a magyarok balfácánok.

Vissza az oldal tetejére