Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szabályozás

Biró Marcell: Szövetségben védjük meg az iskoláskorúakat az Elf Bar-tól

Az iskoláskorúak védelmét tervezi megerősíteni az Elf Bar-jelenséggel szemben az a szövetség, amely a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának (SZTFH) kezdeményezésére jött létre a Belügyminisztérium, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) vezető képviselőinek részvételével hétfőn.

Mentesülhetnek a gazdák a kötelezettségeik alól, ha aszálykár éri őket

A magyar kormány és az Agrárminisztérium folyamatosan figyelemmel kíséri az aszály okozta károk mértékét, és mindent megtesz a magyar termelők veszteségeinek mérséklése és a termelés folyamatosságának fenntartása érdekében.

Varga Judit: az online térben is meg kell védeni az emberek jogait

Az emberek jogait az online térben is meg kell védeni, ehhez gyorsan kell lépni, és az Európai Uniónak példát kell mutatnia – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn az Országházban.

Súlyosabb büntetéseket vár el a közvélemény a pedofilokkal szemben

A közvélekedéssel egybehangzóan kívánja szigorítani a pedofil bűncselekményeket elkövetők büntetéseit a jogalkotó.

Varga Judit megbeszélést folytatott a Google magyarországi vezetőivel

Az igazságügyi miniszter a Google magyarországi vezetőivel egyeztetett a készülő európai uniós „Big Tech”-szabályozással kapcsolatban.

Megy a helyben topi Airbnb-ügyben, tétovák az ellenzéki önkormányzatok

Megy a helyben topi Airbnb-ügyben, tétovák az ellenzéki önkormányzatok

Egyelőre legfeljebb tájékozódnak, egyeztetnek vagy leginkább a kormányra mutogatnak azok a budapesti ellenzéki vezetésű önkormányzatok, ahol a legnagyobb mértékű a rövid távú lakáskiadás szerepe – írta keddi cikkében a Magyar Nemzet.

Unió: súlyos akadályt jelent a járvány a drónszabályozásban

Unió: súlyos akadályt jelent a járvány a drónszabályozásban

A világjárvány megfékezése miatti intézkedések súlyosan akadályozzák a drónokkal kapcsolatos új szabályok bevezetését az Unióban.

Így kerülné el Németország a no-go zónák kialakulását

Állandósíthatják Németországban azt a szabályt, amely szerint elõírhatják a migránsoknak, hogy hol lakjanak, és megtilthatják, hogy valamely településen lakóhelyet létesítsenek, errõl a szerdai ülésen fogadott el jogszabálytervezetet a szövetségi kormány - jelentette a Deutschlandfunk német országos közszolgálati rádió.

Szigorúbb keretek közé kell szorítani a techcégeket, mert ez már nem állapot

Tim Cook, az Apple vezetõje szerint több szabályozásra van szükség a techiparban, jelenleg ugyanis szinte semmi nem védi a felhasználókat az ipar óriásaival szemben. Ugyanakkor egyre több visszás helyzet lát napvilágot: adatszivárgások, cenzúra, profilok törlései. A következõ hónapok izgalmas témája lesz, hogy a Trump-adminisztráció milyen szabályozásokat fog hozni ezen a területen.

Vissza az oldal tetejére