Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szegregáció

Gyöngyöspatával a kormányt akarták lejáratni

Gyöngyöspata volt az első és az utolsó hely az országban, ahol sikerre lehetett vinni egy „pénzszerző akciót„ a szegregáció ürügyén – mondta Horváth László miniszterelnöki megbízott kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

„Egy egész települést büntet a Kúria Gyöngyöspata ügyében hozott ítélete”

„Egy egész települést büntet a Kúria Gyöngyöspata ügyében hozott ítélete”

Rossz és igazságtalan az ítélet, amit a Kúria hozott, amikor elutasította, hogy a szegregáció miatt helyi roma családoknak az EU bíróságán megítélt 100 milliós kártérítést természetben lehessen megfizetni – közölte Horváth László Gyöngyöspata országgyűlési képviselője.

Donáth Anna szerint az oktatásnak beláthatatlan következményei lehetnek Gyöngyöspatán

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője nagy lendülettel a kormányra mutogat a Facebook-bejegyzésében. A kabinet szerinte félelemkeltő, rasszista és megosztó kampányt indított, amelynek beláthatatlan következményei lehetnek a magyarországi cigányságra nézve.

Járóka Lívia: Magyarország sokat tett a romák társadalmi integrációjáért

Járóka Lívia szerint Magyarország sokat tett a romák és a szegények társadalmi integrációjáért – többek között erről beszélt az európai parlamenti (EP) alelnök a Magyar Nemzetnek adott interjújában, amely a csütörtöki lapban olvasható.

A liberális MeToo-mozgalom miatt csak még nagyobb hátrányba kerültek a nõk

Világszerte szedi áldozatait a MeToo-mozgalom. Nagyon félresiklottak a dolgok, ezért az ügy több kiemelt képviselõje is kihátrált a mozgalom mögül. A libsiknek azt sikerült elérniük az egésszel, hogy a nemek közötti szakadék inkább csak mélyült, mintsem szép lassan eltûnt volna. Sajnos errõl szólnak a legújabb felmérések is.

Kiakasztotta a briteket a muszlim szegregált oktatás

Az elsõ állami támogatású muszlim iskola elkülönítve oktatja fiú és lány diákjait, a brit tanfelügyeleti szerv (Ofsted) nem is hagyta szó nélkül a jelenséget.

Átvette a brit kormány egy muszlim iskola mûködtetését, ahol nõverésre buzdító tankönyveket találtak

Egy kormányzati vizsgálat kiderítette, hogy az iskolák által használt tankönyvek szerint megengedhetõ egy muzulmán családban, hogy a férfi megverje feleségét.

Az amerikai Harvard Egyetemen a fekete hallgatók idén külön diplomaosztó ünnepséget tartanak

Az Egyesült Államok lehet, hogy mégsem a népek nagy olvasztótégelye. Legalábbis erre utal az az amerikai sajtó egy jelentõs részének érdeklõdését is kiváltó tény, hogy - eddig példátlan módon - a Harvard Egyetem idén külön diplomaosztó ünnepséget tart az afroamerikai, azaz fekete hallgatói számára, azok saját kérésére.

Nemek közötti szegregáció miatt büntettek meg egy svédországi muszlim iskolát

Egy svédországi muszlim magániskola külön tornaórákat hirdetett a lányoknak és a fiúknak, mert az iskola szerint a lányok nem vehetik le a fátylaikat vagy nem lehetnek tornaruhában, amennyiben fiúk is jelen vannak. A lányok és fiúk számára külön tartott tornaórákat viszonylag hamar elkaszálta a svéd oktatási hivatal, amely elfogadhatatlannak nevezte a történteket.

Vissza az oldal tetejére