Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyuri bát már Beverly Hillsben is unják, az egyik ügyészét lapátra is tették

888.hu

2022.01.07. 16:40

Beverly Hills városi tanácsa egyhangúan támogatja a Soros György által támogatott George Gascón kerületi ügyész visszahívását

Mint azt korábban megírtuk, a Soros György által támogatott amerikai ügyészek, meglehetősen extrém helyzeteket kavarnak hivatalaik körül.

A Beverly Hills-i városi tanács kedden egyhangúlag megszavazta a George Gascón Los Angeles megyei kerületi ügyész visszahívását, akinek „az igazságszolgáltatás reformjára” tett erőfeszítései egybeesnének egy erőszakos bűnözési hullámmal.

Soros György baloldali milliárdos dollármilliókat fordított Gascón 2020-as kampányába, amely egyike volt annak a számos ügyészségi választási kampánynak, amelyben Soros baloldali aktivistákat támogatott, gyakran olyan, már hivatalban lévő demokrata ügyészek ellen, akik neki túl hagyományos törvény- és rendfenntartó politikát alkalmaztak.

Az eredeti visszahívást követően Gascón ellenzéke decemberben megkezdte a második visszahívási kísérletet, amire most kedden tettek pontot.

A Beverly Hills-i tanács a széles körben elterjedt bűnözés növekedését említette, ideértve az otthoni rablásokat, valamint a fosztogató rablásokat, mint okot arra, hogy visszahívják Gascónt.

A múlt év végén több csúcskategóriás Beverly Hills-i kiskereskedőt is célba vettek a San Franciscó-i és Chicagóihoz hasonló „tömeges fosztogató” eseményeken.

A visszahívást támogatók között van Alex Villanueva Los Angeles megyei seriff is, aki gyakran összetűzésbe került a térség baloldali demokratáival a bűnözéssel, a drogokkal és a hajléktalansággal szembeni engedékeny politikájuk miatt.

A múlt hónapban Gascón ünnepi sajtótájékoztatót tartott a kerületi ügyészként elért eredményeiről, többek között a gyilkosok és más erőszakos bűnözők börtönbüntetésének csökkentéséről – és újságírói kérdések özöne fogadta a folyamatban lévő erőszakos bűnözési hullámról.

Gascónt hibáztatja az afro-amerikai közösség kiemelkedő filantrópja, a zenei legenda, Clarence Avant is, feleségének Jacqueline-nak a közelmúltbeli meggyilkolásáért. Azt a „rendszert” tette felelőssé, amely lehetővé teszi, hogy a feltételezett gyilkos „a börtönbe ki- bejárkáljon, kicsi vagy semmilyen büntetéssel megússza, és még AR-15-ös gépkarabélyhoz is hozzájusson.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére