Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai seregben egyszer győzött a józan ész a transzlobbival szemben

888.hu

2021.06.25. 15:45

Bár a genderideológia képviselői teljes erőbedobással próbálnak mindenkit megbélyegezni és elnyomni, aki nem ért velük egyet, mégis reményre ad okot, hogy egy ügyben nyertek velük szemben.

 

Joe Biden megválasztásával az identitáspolitikai gőzhenger szabad utat kapott az USA hadseregében. Ennek egyik első epizódja az volt, hogy a fegyveres erők kötelékéből a Trump-adminisztráció alatt kizárt transzneműek ismét beléphetnek a seregbe.

Az új vezetés intézkedésével azonban nem mindenki értett egyet.

Andrew Calvert őrnagy káplán a hadsereg hivatalos újságjának Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében kritizálta Bidenék új identitáspolitikai irányvonalát.

Hogyne bizonyítaná a valóság (biológia) elutasítása, hogy valaki mentálisan nincs rendben (beteg), és hogy ezzel a szolgálatra is alkalmatlanná válik?”

– írta bejegyzésében.

Ezután több szervezet is komoly támadást indított ellene a közösségi médiában, és végül odáig fajultak a dolgok, hogy bepanaszolták a tisztet a feletteseinél, akik pedig

a lobbi nyomásának engedve egy gyakorlatilag Calvert karrierjét tönkretevő megrovást helyeztek kilátásba.

Az ügyben végül a The First Liberty nevű keresztény jogvédő szervezet állt Calvert mellé, amely elsősorban a vallásszabadságot és a hozzá kapcsolódó megnyilvánulásokkal kapcsolatos jogok védelmét tűzte zászlajára. Gyakorlatilag ők vitték el odáig az ügyet, hogy az eredetileg kilátásba helyezett megrovás elmaradt, és békén hagyták a tisztet.

Mike Berry, a szervezet fő tanácsadója így nyilatkozott az ügyről:

„Nagyon örülünk Calvert káplánnak, és üdvözöljük, hogy a hadsereg helyes döntést hozott. A katonaság egyetlen tagját sem lenne szabad büntetni a vallási meggyőződése miatt.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére