Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden addig nem ad ebédpénzt a szegényeknek, amíg a férfiak nem versenyezhetnek a lányok ellen

888.hu

2022.06.04. 10:50

Kristi Noem republikánus dél-dakotai kormányzó nem hátrál meg, továbbra is megvédené a női sportot a Biden-kormányzat fenyegetésétől, miszerint megvonja azoktól az iskoláktól az ebédprogramok támogatását, amelyek nem fogadják el az elnök elképzeléseit. 

 

A kormányzó csütörtöki nyilatkozatában közölte, hogy az amerikai elnök „a szegény amerikaiak iskolai ebédpénzét tartja túszul radikális programja érdekében”. Biden ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy Dél-Dakotába is engedélyezzék a biológiai férfiaknak, hogy női sportokban versenyezhessenek.

 

Dél-Dakota továbbra is meg fogja védeni az alapvető méltányosságot, hogy a lányaink versenyezhessenek és teljesíthessenek. Emlékeztetném Biden elnököt, hogy már korábban is legyőztük őt peres úton, és készen állunk arra, hogy újra megtegyük.”

– jelentette ki határozottan Kristi Noem. „Elnök úr” – figyelmeztetett a kormányzó – „találkozunk a bíróságon”.

 

Jay Richards, a DeVos Élet-, Vallás- és Családközpontjának igazgatója a The Daily Wire-nak elmondta, hogy Noem „pontosan jól látja a helyzetet”.

 

Biden tavaly novemberben nekünk azt mondta, hogy a nemek közötti ideológia lesz a kormányzása központi témája, és ezen ígéretét most váltja be.”

– mondta Richards. „Az olyan államok, mint Florida, Alabama és Dél-Dakota kezdenek visszavágni ennek az ideológiának, legalábbis ha a gyerekekről van szó.”

 

 

Richards megjegyezte, hogy már számos republikánus államban elkezdtek olyan törvényeket bevezetni, amelyek „a lányoknak tartják fenn a lánysportokat”.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére