Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy londoni önkormányzat: már a három hónapos babák is rasszisták

888.hu

2022.05.23. 10:40

A londoni Islington önkormányzat korábban olyan állításokat tett közzé, amelyek szerint már a három hónapos csecsemők is faji elfogultságot mutathatnak.

 

A londoni önkormányzat posztját nemrég leplezték le a The Telegraph riporterei, miután a lap korábban kiderítette, hogy az Egyesült Királyságban több önkormányzat is igénybe vette egy „maoista”, fehér-ellenességgel foglalkozó szervezet szolgáltatásait, hogy a bölcsődei személyzetnek faji tudatossági képzést tartsanak.

A szombaton megjelent jelentés szerint az egyik önkormányzat, amely igénybe vette az úgynevezett Black Nursery Manager tanácsadó cég által nyújtott sokszínűségi tréning szolgáltatásait,

korábban azt is állította, hogy már a három hónapos csecsemők is lehetnek faji alapon elfogultak saját gondozóikkal szemben.

Az eredetileg egy 2021-ben az Islington önkormányzatához kapcsolódó fiók által feltöltött posztban megjelent állítás egy másik poszt mellett jelent meg, amely szerint „a fehér gyermekek ötéves korukra erősen elfogultak a fehérség javára”, valamint egy linket is tartalmazott, ami az állami tulajdonú BBC által készített anyagra mutatott, amely arról szólt, hogyan kell a kisgyermekekkel a faji hovatartozásról beszélni.

 

Alapvetően sok tanulmány, amelyet a gyermekekről és a fajról szóló ilyen jellegű elképzelések alátámasztására mutatnak be, egyszerűen összemossa az egyik csoport elfogadását egy másik csoport elutasításával.”

– mondta Adrian Hart, a Don't Divide Us nevű szülői kampánycsoport munkatársa a The Telegraphnak az Islington önkormányzata által megfogalmazott állításokkal kapcsolatban.

A Telegraph felfedezése nem sokkal azután történt, hogy a lap kiderítette, hogy a helyi önkormányzatok jelentős része egy olyan szervezetet bízott meg a régióban a bölcsődei személyzet képzésére, amely ellentmondásos kritikai fajelméletet terjeszt – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére