Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy londoni önkormányzat: már a három hónapos babák is rasszisták

888.hu

2022.05.23. 10:40

A londoni Islington önkormányzat korábban olyan állításokat tett közzé, amelyek szerint már a három hónapos csecsemők is faji elfogultságot mutathatnak.

 

A londoni önkormányzat posztját nemrég leplezték le a The Telegraph riporterei, miután a lap korábban kiderítette, hogy az Egyesült Királyságban több önkormányzat is igénybe vette egy „maoista”, fehér-ellenességgel foglalkozó szervezet szolgáltatásait, hogy a bölcsődei személyzetnek faji tudatossági képzést tartsanak.

A szombaton megjelent jelentés szerint az egyik önkormányzat, amely igénybe vette az úgynevezett Black Nursery Manager tanácsadó cég által nyújtott sokszínűségi tréning szolgáltatásait,

korábban azt is állította, hogy már a három hónapos csecsemők is lehetnek faji alapon elfogultak saját gondozóikkal szemben.

Az eredetileg egy 2021-ben az Islington önkormányzatához kapcsolódó fiók által feltöltött posztban megjelent állítás egy másik poszt mellett jelent meg, amely szerint „a fehér gyermekek ötéves korukra erősen elfogultak a fehérség javára”, valamint egy linket is tartalmazott, ami az állami tulajdonú BBC által készített anyagra mutatott, amely arról szólt, hogyan kell a kisgyermekekkel a faji hovatartozásról beszélni.

 

Alapvetően sok tanulmány, amelyet a gyermekekről és a fajról szóló ilyen jellegű elképzelések alátámasztására mutatnak be, egyszerűen összemossa az egyik csoport elfogadását egy másik csoport elutasításával.”

– mondta Adrian Hart, a Don't Divide Us nevű szülői kampánycsoport munkatársa a The Telegraphnak az Islington önkormányzata által megfogalmazott állításokkal kapcsolatban.

A Telegraph felfedezése nem sokkal azután történt, hogy a lap kiderítette, hogy a helyi önkormányzatok jelentős része egy olyan szervezetet bízott meg a régióban a bölcsődei személyzet képzésére, amely ellentmondásos kritikai fajelméletet terjeszt – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére