Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Félti a szülők nagy többsége a gyerekeket a Disney LMBTQ-propagandájától

888

2022.04.13. 19:30

Hatalmas felháborodást okoznak a Disney gyermekeknek szánt műsorai egy felmérés szerint.

 

A márka óriási felháborodást keltett az amerikai szülők körében, a függetlenek többsége azt mondta, hogy „már nem bízik” a cég gyermekek számára készített műsoraiban, miután a Disney az agresszív LMBTQ-narratívát tolja.

Egy új közvélemény-kutatás 1305 felnőttet kérdezett Amerika-szerte arról, hogy:

A közelmúltbeli történések eredményeként mennyire bízna a Disney cég gyermekek számára készített műsoraiban?”

 

A közvélemény-kutatás eredményeiből kiderült, hogy a függetlenek többsége már nem bízik a cégben, 52 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy nem bízik a Disney gyerekprogramjaiban.

Eközben a demokraták többsége továbbra is bízik a Disney programjaiban, 77 százalékuk azt válaszolta, hogy bízik a cégben, 19 százalékuk pedig nem.

Ami a republikánusokat illeti, a közvélemény-kutatásból kiderült, hogy mindössze 23 százalékuk bízik a Disney programjaiban, míg 70 százalékuk nem.

 

Összességében az amerikaiak közel fele azt mondta, hogy már nem bízik a Disney programjaiban.

Azok közül, akik még mindig bíznak az egérben, mindössze 31 százalék válaszolta azt, hogy „nagyon bízik” a Disneyben, 23 százalékuk pedig „nagyon” bízik a cég szórakoztatásában. Eközben azok közül, akik azt válaszolták, hogy bíznak a Disney-ben, 21 százalék mondta azt, hogy „kevés a bizalmuk”.

Egy közelmúltbeli konferenciahívás során a Disney vezetői bevallották, hogy céljuk az LMBTQ-propaganda megvalósítása a gyermekfilmekben és televíziós műsorokban, az egyik vezető azt mondta, hogy a cég „a Z generációt és a millenniárisokat célozza meg”, egy másik pedig megemlítette, hogy a Disney még bátorította is az „egyáltalán nem titkos melegprogramokat”, amikor alkalmazott lett.

A Disney elveszítette a bizalmat amiatt is, hogy a közelmúltban ellenezte a floridai szülői jogokról szóló törvényt, amely megtiltja a tanároknak, hogy a szexualitásról és a transznemű ideológiáról beszéljenek az óvodában.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére