Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Növekszik a transzneműség elutasítottsága

888.hu

2021.11.07. 12:50

A közvélemény-kutatások és republikánusok virginiai győzelme azt mutatja, hogy az amerikaiak egyre inkább elutasítják a transznemű csoportok és azok szövetségeseik által szorgalmazott radikális és tolakodó programot – áll az American Principles Project közleményében.
Glenn Youngkin keddi győzelme megmutatta, hogy a választók – különösen a szülők – ráébredtek az ébredező baloldal gender-ideológiájának szörnyű következményeire

– áll a közleményben.

Az elmozdulást a transznemű párti Public Religion Research Institute szeptemberi közvélemény-kutatása részletezi. A csoport felmérése szerint három éve meredeken visszaesett a fiúknak a lányok sportjában való részvételének támogatottsága, valamint az ideológia azon állítása, hogy az emberek személyes „nemi” érzése nincs összefüggésben a biológiai nemükkel.

A felmérésben megkérdezett 5415 amerikai 36 százaléka gondolja úgy, hogy ezeknek a [fiú] diákoknak engedélyezni kellene, hogy részt vehessenek [női] sporteseményeken – derül ki a felmérésből, ami igen kevés sajtóvisszahangot kapott, pedig

ez egyharmados csökkenés 2018-hoz képest,

amikor az amerikaiak 50 százaléka mondta azt, hogy nem bánja, ha a férfi transzneműek lány sportágakban játszanak.

Nem ez az egyetlen közvélemény-kutatás, amely azt mutatja, hogy a transzneműek követelését máshol is mélyen elutasítják – még akkor is, ha olyan ambiciózus támogatóik vannak, akik a társadalmi sokszínűséget a polgári társadalom széttöredezésére használják fel.

Általában a transzneműek szószólói azt állítják, hogy egy személy férfi vagy női természetének érzése – a „neme” – kulturálisan és jogilag fontosabb kell, hogy legyen,

mint a megváltoztathatatlan biológiai természetének férfi vagy női jellege.

Az egyik főbb követelésük, hogy a szövetségi bűnüldöző szerveknek biztosítaniuk kell, hogy az a férfi vagy gyermek, aki azt mondja, hogy a neme eltér a biológiai nemétől, használhassa az ellenkező neműek mosdóit.

Azt is követelik, hogy a bűnüldöző szervek kötelezzék a többi amerikait arra, hogy beszélgetésekben, munkahelyeken, kulturális eseményeken, sőt szexuális tevékenységekben is ellenkező neműként kezeljék őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére