Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A béke előmozdítása helyett újra Magyarország elítélésén fáradozott az Európai Parlament

888.hu

2022.09.15. 18:40

Ahogy az előre borítékolható volt, csütörtök délután megszavazta az Európai Parlament a francia zöldpárti Gwendoline Delbos-Corfield nevével fémjelzett jelentést, mely mondvacsinált okokból követeli, hogy Magyarországot fosszák meg a neki járó uniós forrásoktól – olvasható az Alapjogokért Központ bejegyzésében.

 

Hiába dúl háború az Európai Unió határának közvetlen szomszédságában, hiába a válság az energiapiacon, hiába kényszerül sok európai ország áram- és gázkorlátozásra, az Európai Parlament a megoldás és a béke elősegítése helyett továbbra is a probléma forrása maradt.

Miközben az európai lakosság az elhibázott brüsszeli szankciók által kiváltott élelmiszer-és energiaválságtól küzd, a baloldali többségű Európai Parlament 433 igen, 123 nem szavazattal és 28 tartózkodás mellett megszavazta a Sargentini 2.0 jelentést és döntött Magyarország elmarasztalása mellett – tájékoztat az Alapjogokért Központ.

Az igennel szavazók között – ahogy már megszokhattuk – a külföldi támogatásokat élvező baloldali magyar EP-képviselők is felbukkannak, nevezetesen Ara-Kovács Attila, Cseh Katalin, Gyöngyösi Márton, Rónai Sándor és Molnár Csaba.

Tartalmát tekintve a jelentés a már az unalomig ismételt magyarellenes vádakat tartalmazza, miszerint Magyarország súlyosan és rendszeresen megsérti az európai értékeket. A baloldali ideológiával átitatott jelentés nem meglepő módon nélkülöz mindennemű szakmai megalapozottságot, hiszen olyan kijelentéseket tesznek benne, miszerint Magyarország többé nem tekinthető teljes mértékben demokráciának.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére