Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyurcsányista képviselő jó bolsihoz illően agitál az oltakozásra

Horváth K. József

2021.02.02. 20:40

A minap írtunk a kereszténygyalázó gyurcsányistákról, köztük a DK és a Ceglédi Zoltán baloldali elemző által moslékkoalíciónak nevezett baloldal támogatásával bátonyterenyei önkormányzati képviselővé lett Mizsér Éva kirívó aljasságáról.

A részletekhez csatoljuk tegnapi írásunkat, amelyben Mizsér általában a papokra tett súlyosan dehonesztáló minősítést.

A magát elhivatottan oltáspártinak hirdető, amúgy minden rezdülésében oltásellenes Gyurcsány vezette baloldal bátonyterenyei önkormányzati képviselője Mizsér Éva, ideiglenes profilképével igyekezett igazolni, hogy ő mennyire egyetért az oltásellenes Gyurcsány Ferenccel. Miután a mellékelt kép fölé azt írta, hogy ideiglenes profilkép, joggal gondolhatjuk, hogy a felvétel magát Mizsér Évát ábrázolja.

Fotó: Facebook

 

Mizsér Éva Fotó: Facebook

Arra gondolhatunk, hogy hősünknek az oltás után nőtt meg a füle, akadt össze a szeme, tehát egy visszataszító megjelenésű önkormányzati képviselő lett belőle. Úgy egyébként minden rendben van vele. Magyarán – jó bolsihoz illően – úgy „beszéli rá” választóit az oltakozásra, hogy a grafikával, mémmel, kinek, hogy tetszik, hogy jól elrémíti őket. Aki ezek után még be akarja oltatni magát, az sürgősen tegyen le róla, mert ő is így járhat.

Persze ez a narratíva arra épül, hogy a mém tényleg Mizsért ábrázolja, aki valóban jót akar az őt megválasztó bátonyterenyeieknek.

Az olvasók többsége azonban pontosan érzi, hogy téves a feltételezés. A mellékelt grafika ugyanis nagyon hajaz Müller Cecília országos tisztifőorvos megjelenésére, aki éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy minél többeket tudjon megmenteni a fertőződéstől, az esetleges a legrosszabbal záruló betegségtől.

Ha feltételezzük, hogy a mellékelt mémet Mizsér Éva azért tette közzé, hogy nevetség tárgyává tegye a széles körű társadalmi közmegbecsülésnek örvendő országos tisztifőorvost, elvakultságában felvállalva annak, számára hátrányos következményeit, hogy a vele is összetéveszthető figurával magát nevetteti ki, akkor az többszörösen is elgondolkoztató.

De leginkább Gyurcsány Ferencre és moslékkoalíciójára vet rossz fényt. Hiszen olyan színvonaltalan emberekkel dolgozni, aki a papokat „farkuknál akarja felakasztani”, majd olyan embert akar nevetség tárgyává tenni, aki a magyar emberek életéért küzd, az mindennek való, csak képviselőnek nem.

Gyurcsány helyében elsüllyednék a szégyenemben.

Hiába kért ugyanis Mizsér Éva bocsánatot a papok gyalázásáért, ez az oltáson gúnyolódó mém azt jelent, hogy ő valójában egyáltalán nem barátja a józanul gondolkodó magyaroknak. Mi több, oltásellenességével kimutatta, hogy kifejezetten a vírus barátja.

Ami még szörnyűbb, hogy a gusztustalan grafika ellen egyetlen gyurcsányista baloldali politikus nem emelte föl a szavát, közülük egyik sem vetette le Mizsérrel ezt az undormányt.

Erre szokták azt mondani, hogy hasonló a hasonlónak örül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére