Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alapjogokért Központ: A dollárbaloldal továbbra is a szankciók pártján

888.hu

2022.10.09. 12:00

Az idei év legnagyobb botránya, hogy Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva lefizették a magyarországi baloldalt. A példátlan beavatkozási kísérlet során milliárdok gurultak a dollárbaloldalhoz – olvasható az Alapjogokért Központ hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

 

A globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot. Április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték.

Ez azonban egyáltalán nem térítette észhez a baloldalt: továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követelik. Ennek oka egyszerű: a dollárbaloldalt ezért fizetik. Azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját.

Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a Nemzeti Konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait!

Április 3-hoz hasonlóan megüzenhetjük a szankciópárti dollárbaloldalnak: nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére, és nemet mondunk a magyarországi dollárbaloldalra! – olvasható a bejegyzésben.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére