Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bajban van Karácsony: már az állítólagos Gyurcsány-párti szövetségesei is támadják

888.hu

2021.05.19. 08:35

Új fejezet kezdődött a Gyurcsány-show-ban: az utóbbi napokban annyi hazugsága derült ki a főpolgármesternek, hogy ezt Fletó és bandája igyekszik is kihasználni.

 

Újabb és újabb baloldali, leginkább DK-s képviselők mutatják meg nyelvismereti korlátaikat, hátha így javítani tudnak Gyurcsányné pozícióján az előválasztáson.

Gyurcsány Ferenc, a porondmester nem egészen úgy tervezte jelöltjének bemutatását, hogy rögtön számos csontváz kerül elő KariGeri szekrényéből.

A baloldali előválasztás legújabb fejezetében ezért először bement az ATV Egyenes beszéd című műsorába, ahol úgy mutatta be feleségét, mint akinek „szakértelme vitathatatlan, nyelvtudása pedig drámaian széles”. Úgy tűnik, biztosra mentek, mert egy nappal később Dobrev Klára már igyekezett imponálni férjének és hallgatóságának, és a Facebookon posztolt egy rövid videót, ahol angolul beszél – nyelvtudása kétségkívül nem hiperpasszív, de nem is a nyelvtudásával vannak problémák.

Beszédében elmondta, hogy milyennek képzel el egy sikeres és gazdag országot. Azt már nem tette hozzá, hogy az egész biztosan nem olyan, amilyet a férjével közösen hoztak létre még 2010 előtt.

Majd biztos, ami biztos alapon Fletó jobbkeze, Vadai Ágnes is odaszúrt egyet a főpolgármesternek.

Konklúzióként nem kell nagy bátorság ahhoz, hogy kijelentsük:

vélhetően még a hazugságai ellenére is Karácsonyt húzzák ki a cilinderből a show-műsor végén,

ámde az megfigyelhető, hogy a cicaharcban próbálják mellé pozicionálni Dobrevet mint tolmácsot, ha egy esetleges kormányváltás estén segítségre szorulna a nemzetközi tárgyalásokon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére