Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deutsch: A gyalázatos kamuvideó a tiltott pártfinanszírozás lehetőségét is felveti

888.hu

2020.06.17. 08:55

A tiltott pártfinanszírozás lehetőségét is felveti, hogy Ujhelyi István közvetlen munkatársa is részt vett az MSZP-s álvideó készítésében. Erről Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő fejtette ki álláspontját a Hír Tv-ben.

Deutsch Tamás az MSZP álvideójáról kijelentette, gyalázatos ügy, mely több problémát is felvet. Egy politikai pártnak a közjót kellene szolgálnia, nem pedig egy ilyen helyzetben, mint a jelenlegi vírus által terhelt időszak, álhíreket terjeszteni és feszültséget kelteni az emberekben. Az eset súlyosabb része, hogy Ujhelyi István európai parlamenti képviselő asszisztense készítette a felvételeket, akit EU-s pénzből fizetnek és EU-s képviselők

EU-s pénzből fizetett asszisztensei csak a képviselő munkáját segíthetik, erre szigorú szabályok vonatkoznak. Felmerül tehát a tiltott pártfinanszírozás, hiszen gyakorlatilag EU-s pénzből készült el a videó.

A veszélyhelyzet megszüntetéséről és annak visszhangjáról Deutsch Tamás elmondta, hogy azon személyek, akik diktatúrát kiáltanak, a Magyarországon zajlott nyilas és kommunista diktatúrák áldozataival, megszenvedőivel szemben tiszteletlenek.

Szégyellje magát mindenki, aki diktatúrát kiált egy olyan politikai helyzetre, amit nem szeret, és ezzel, a valóban abban élő emberek szenvedését relativizálja.

Deutsch Tamás szerint az az intézményes, rendszerszerű gondolkodás, eljárás, amit a magyarokkal szemben alkalmaznak az Európai Unióban, már a erőteljesen súrolja a rasszizmus határát. A magyar nemzettel szemben kollektív bűnösséget kiáltanak, ráadásul úgy, hogy gondolatbűnökkel vádolnak meg minket, olyan bűnökkel, amikre szerintük gondolhatunk – ez nettó rasszizmus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére