Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donáth Anna újra akcióban: most épp a belpolitikai kampányok elbrüsszeliesítésén dolgozik

888.hu

2022.09.05. 19:20

A mai napon az Európai Parlament LIBE bizottsága elfogadta a Donáth Anna nevével fémjelzett, a politikai reklámtevékenység átláthatóságáról és célzásáról szóló véleményt. A javaslattal a Bizottság a belpolitikai kampányokba és választásokba történő nyílt beavatkozásra törekszik.

 

Donáth Anna aktívan és tevékenyen vesz részt ebben a folyamatban, kiszolgálva a föderalista brüsszeli erők elvárásait és semmibe véve a magyar nemzeti érdeket – olvasható az Alapjogokért Központ Facebook-bejegyzésében.

A Bizottság valódi szándéka a nemzeti szuverenitás megsértése, a lopakodó hatáskörbővítés. A javaslat egyik legfőbb eleme a politikai reklámokkal szemben érvényesítendő átláthatósági követelmények uniós szintű teljes harmonizációja.

A szóban forgó jogszabály-tervezet az Európai Bizottság által 2020-ban előterjesztett demokrácia-csomag része. A hivatalos elképzelés arról szól, hogy meg kell erősíteni az európai demokráciát és meg kell őrizni a tagállami választások tisztaságát.

A mázas szavak mögött azonban hamis szándék húzódik meg.

 

Az uniós intézmények célja, hogy beleszóljanak a tagállami választási kampányokba és azok ellenőrzésébe.

 

Az uniós intézmények a választásokat csak akkor látnák tisztának, amennyiben az általuk támogatott politikai erő nyeri el a választópolgárok bizalmát. Minden más esetben a választási kampány vagy a választások lebonyolítása a „demokrácia” megsértésének számítana.

A demokrácia-csomag részeként Brüsszelből akarják megmondani, mi a politikailag korrekt reklám és mi a „fake news”. A nekik nem tetsző témákat, így a migrációellenes vagy az LMBTQ-propagandával szemben fellépő reklámokat pedig természetesen szankcionálnák, sőt, betiltanák – olvasható az elemzőintézet bejegyzésében.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére