Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre látványosabb belharcok zajlanak a baloldalon

888.hu

2021.06.29. 09:00

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az ATV-ben próbálta kimagyarázni azt a jelenséget, hogy a DK gyakorlatilag teljes egészében falja fel az MSZP-t.

 

A kedves tévénézőkre bízom, hogy melyik az a párt, és miért veri nagydobra, hogyha egy szocialista átmegy, és mondjuk miért nem verem én társelnökként azt nagydobra, hogy Komárom-Esztergom megyében Nemes Andrea a DK-ból jött át, és az MSZP-frakcióban kíván ülni, és a mi jelöltünkké vált”

– fogalmazott felháborodva Kunhalmi Ágnes az ATV műsorában.

Érdekes, hogy miképpen próbálja az MSZP társelnöke kimagyarázni azt a visszafordíthatatlan folyamatot, amit még a vak is lát:

Gyurcsány Ferenc az MSZP totális bedarálását tűzte ki célul.

Nos, az eddigi állás szerint ez még a közeljövőben sikerülni fog a böszmének, ezt igazolja az is, hogy az elmúlt időszakban több meghatározó szocialista politikus hagyta ott az MSZP-t. Így például Botka László, Szanyi Tibor vagy az újpesti Farkas István és Szabó Gábor, valamint Trippon Norbert alpolgármester, aki még októberben ült át Gyurcsány pártjába.

Az emberek nagy része az elejétől kezdve tisztában van az ellenzéki összefogás irrealitásával és azzal, hogy egy Gyurcsány vezette új baloldal kiépítésére megy ki a játék, ennek ellenére sokan bedőlnek annak a primitív politikai stratégiának, amit Feri az Orbán-utálatra húz fel.

Mi mást is tehetne, amikor egyebet nem tud felmutatni?

Elég nagy bajban lenne, ha a politikai eredmények összehasonlításával próbálkozna...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére