Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Érdekes: baloldali exorvosok valahogy az elsők között kapnak oltást

M. Kovács Róbert

2021.01.26. 11:00

Nemcsak a gyöngyösi, de az újbudai DK-s polgármester, a korábban Hitler életművét méltató László Imre és Szabó Tímeáék kedvenc volt tiszti főorvosa, Falus Ferenc is megkapta már a Covid-19 elleni védőoltást. Utóbbi még tavaly – az első oltási napok egyikén.
„Igazi komcsi!”

„Hiába, ő a polgi!”

„Párttitkár feje van... és a mentalitása is ilyen...!”

„Velük visszajön az egyenlősdi az egyenlőbbek vezetésével.”

 

Ezekhez hasonló kommentek lepték el lapunk Facebook-oldalát, amikor beszámoltunk róla, hogy

Hiesz György gyöngyösi polgármester olyan módon kapta meg az egészségügyi dolgozókkal együtt a koronavírus elleni védőoltást, hogy amiatt a helyi kórház főigazgatója vizsgálatot rendelt el.

Biztosan nem véletlenek a reakciók, olvasóink közül sokan emlékeznek a rendszerváltás előtti urambátyámrendszerre, ami a jelek – és a tapasztalatok – szerint messze nem lett a múlté.

Rendkívül érdekes, hogy nem Hiesz az első baloldali polgármester, akit behívnak egy kórházba, hogy beoltanák.

László Imre, a DK újbudai polgármestere – tudják, aki szerint Hitler nem véletlenül lett az év embere – már január 8-án megkapta a védőoltást,

amiről ő maga beszélt az ATV-n.

Érdemes idézni:

– Kapott oltást? Kaphat oltást?

– Nem... öööö, igen.

Majd hálás tekintettel kifejti, hogy volt főigazgatóként az a kórház, amelyet vezetett, behívta, és már január 8-án megkapta a vakcinát. (Mindezt abban a beszélgetésben, amelynek címe a DK-s polgi szavai alapján:

Ennél is jobb befutót produkált a baloldal kedvenc tiszti főorvosa, Szabó „Karácsony II.” Tímea videóchatpartnere, Falus Ferenc, aki szintén az ATV-nek nyilatkozott arról (véletlenül ő is egy „Összevissza beszél a kormány oltásügyben?” című beszélgetésben, a 9. percnél – a szerk.), hogy sima regisztráció során már tavaly

„öt perc alatt kapott időpontot”, január 29-én pedig már a második adagot adják be neki.

Sőt: arról is beszámolt, hogy a baloldal szerint szervezetlen oltási programban „a katonák az oltóponton hihetetlenül kedvesek és segítőkészek” voltak.

Még mielőtt jogosan eshetnének nekem a balos trollok, el kell mondani, hogy László és Falus is rendkívül hosszú és sikeres orvosi karriert futott be, azonban

jó ideje nem tartoznak az egészségügyi dolgozók frontvonalban küzdő táborához.

Igaz: előbbi 74, utóbbi 70 esztendős. Vagyis koruk miatt a veszélyeztetettek csoportjába tartoznak.

Ugyanakkor László Imrét valahogy „behívták”, Falus pedig gyakorlatilag az első napokban (decemberben hat oltási nap volt), a leginkább érintettek között kapta meg első oltását, miközben több mint 10 éve nem praktizál.

Nehéz ehhez bármit hozzátenni.

Hacsak azt nem, hogy a baloldali szivárványkoalíció politikusai azért sok mindenre képesek, ha egymást kell mentegetni, de azért az még így is érdekes, hogy a botrányszagú Hiesz-ügyben a soron kívül beoltott polgármester DK-s frakciótársa azzal próbált védekezni, hogy

a polgármester különleges személyes adatait sérti meg, aki az egészségügyi állapotával kapcsolatos tényt közöl”.

 

Vagyis máris elkezdődött a szokásos baloldali műsor: szerecsenmosdatás, jogászkodás. Vannak más szabályok is. Erkölcs? Morál? Ja, arról nem nagyon hallottak.

(Zárójeles megjegyzés: Falus Ferenc és László Imre is nagy nyilvánoság előtt maga tárta fel e különlegesen személyes adatát, de ettől még szívélyesen várjuk az érintettek jogi képviselőinek megkeresését. Különösen a csalásért korábban elítélt Czeglédy Csaba irodájáét, amely László Imre képviseletét eddigi ügyei kapcsán is ellátta – a szerk.)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére