Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vicces pasas az oltásért tolakodó gyöngyösi polgármester

M. Kovács Róbert

2021.01.25. 19:35

Két hónapja még a fizetős teszteket ajánlgatta a város kockázati csoportokba tartozó lakóinak, most pedig az egészségügyi dolgozókkal együtt oltatta be magát az egyébként mostanság oltásellenes baloldal gyöngyösi polgármestere, az exszoci Hiesz György.
Jogosulatlanul kérhetett és kaphatott Covid-19 elleni védőoltást január első napjaiban Hiesz György, Gyöngyös balliberális polgármestere”

– írta meg a Pesti Srácokra hivatkozva a Magyar Nemzet. A lapnak Hiesz elismerte az oltás tényét, de a gyöngyösi Bugát Pál Kórház főigazgatójához irányította őket.

Várjunk! Hogy is van ez?! A lassan oltásellenessé váló baloldal gyöngyösi embere tolong a vakcináért?!
Ennél is meglepőbb, hogy a korábban MSZP-s, most éppen „szivárványkoalíciós támogatást élvező független” polgármester annyira volt szociálisan érzékeny, hogy még a kockázati csoportokba tartozó lakóinak is „csak” fizetős teszteket ajánlgatott, de amikor ingyenes oltás van, akkor azonnal megjelenik a vakcináért.

Merthogy ezt írja a PS és a Nemzet: „Az aznapi felhasználásra kiolvasztott védőoltás-mennyiségből egy intézményi oltás után érkezett vissza néhány vakcinaadag a gyöngyösi kórházba, amelyek felhasználására már csak egy óra állt rendelkezésre.

A gyöngyösi kórház a protokoll szerint ekkor értesítette a gyöngyösi háziorvosokat, hogy az oltási terv alapján – koruk vagy egészségi állapotuk miatt – legindokoltabb helyiek körében használják fel a megmaradt vakcinákat. Hiesz György polgármester röviddel ezt követően jelent meg a kórházban, és kérte maga számára az oltást,

melyet az oltóanyag felhasználhatósága miatt kényszerhelyzetben lévő orvos be is adott neki, ennek több kórházi dolgozó is szemtanúja volt.”

A baloldali pártok egyelőre kussolnak.

Mondjuk mit is mondanának...

Valami olyat, hogy bár riogatunk a kínai meg az orosz vakcinával, de be vagyunk sz.rva attól, hogy mi is bajba kerülhetünk?

Vagy olyat, hogy kigúnyoljuk a miniszterelnököt, aki kivárja a sorát, de nekünk eszünkben sincs?

Persze hazudhatnak is. Mondjuk ne legyenek kétségeink, azt is fognak...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére