Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

FeGyőrnél jobb padawant Gyurcsány keresve sem találhatott volna

Filipp Dávid

2021.02.08. 15:00

Fekete-Győr András fenyegetőzésben már jobb, mint a mestere.
Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek. Nem lesz árokbetemetés”

– írta még tavaly augusztusban Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán.

Az exkormányfő fenyegetőzésén természetesen minden jóérzésű ember felháborodott, azonban van egyvalaki, akit, úgy tűnik, nagyon megihlettek Gyurcsány szavai.

Fekete-Győr Andrásról, a Momentum elnökéről beszélünk.

FeGyőr most az Azonnali.hu-nak adott interjút, amelyben bicskanyitogató stílusban fenyegetőzött, ráadásul még azt is elismerte, hogy titkos terveik vannak a jobboldal ellehetetlenítésére.

Nézzünk:

A legvalószínűbb forgatókönyv most, hogy egyszerű többségünk lesz 2022-ben. Vannak persze korlátai az egyszerű többségnek, de jóval kevesebb, mint azt első ránézésre gondolnánk. Minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd, vagy létrehozz egy párhuzamos intézményt, például egy antikorrupciós ügyészséget. Ezek olyan tervek és döntések, amiket nem választási programokban társz a nagyérdemű elé, mert az ellenfelednek nem akarsz semmilyen előnyt sem nyújtani. Ezen terveket illetően tehát nem vagyunk és nem is leszünk transzparensek – e tekintetben a nyilvánosság megértését kérjük.”

Gyurcsány mester biztos csettintett, amikor ezeket a szavakat olvasta.

Van egy diszkrét bája annak, amikor a folyamatosan diktatúrát kiáltozók bevallják, hogy diktatórikus módszereket alkalmaznának, és erről nem is tájékoztatják a nyilvánosságot.

De az azonnalis interjú egyéb gyöngyszemeket is tartogat a nagyérdeműnek.

Nem félünk Gyurcsány Ferenctől, a Momentum pedig nem fél a DK-tól. Szövetségest látunk bennük, nem ellenséget”

– hangoztatja bátran Fekete-Győr.

Tudjuk, hogy a balosoknál az elvek és a következetesség semmit sem jelent, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy pár évvel ezelőtt még, így nyilatkozott új főnökéről:

Nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből.”

Egyébként tökéletesen látszik, hogy a DK mindent megtesz, hogy igájába hajtsa a momentumosokat.

Az interjúban Fekete-Győr azt is állította, az ellenzéki pártok megegyeztek abban, hogy támogatják a határon túli magyarok szavazati jogát, és erre az ötpárti többség kényszerítette rá a DK-t.

Erre jött Arató Gergely, a Gyurcsány párt frakcióvezető-helyettese, és Facebook-oldalán helyre tette FeGyőrt.

Mivel én vezetem a közös programot előkészítő hatpárti bizottság munkáját, határozottan állíthatom, hogy a közös ellenzéki programalkotó tárgyalásokon nem született ilyen döntés, kicsit csodálkozunk, hogy honnan vette ezt Fekete-Győr András

– írta Arató.

Ilyenkor mi van?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére