Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felismerték Lacknert a kokainos botrányvideó főszereplőjében

M. Kovács Róbert

2021.03.01. 12:10

Mégpedig a kispesti baloldal propagandalapja... Ezt hívják balf888ságnak.

Legközelebbi ismerősei sem nagyon akarták felismerni a kispesti szocik egykori képviselőjét, Lackner Csabát azon a videón, amelynek révén 2019-ben kirobbant a botrány.

A felvételen egy ismeretlen, de Lacknerre a megszólalásig hasonlító férfi „fehér poros” zacskót lóbál, és „csíkokat” húz ki.

Ez, ugye, a legfőbb oka, hogy az ügyben egyelőre legfeljebb ismeretlen elkövetőt gyanúsíthatnak kábítószer-fogyasztás és komoly kispesti korrupció gyanújával.

Gajda Péter kispesti polgármester se nagyon akarta felismerni a felvételen Lacknert, akivel még fociztak is együtt.

Az azonosság kérdése pedig ebben az ügyben hatalmas jelentőséggel bír.

Éppen ezért érthetetlen, hogy

a kispesti szocialistákhoz köthető helyi propagandalap, a Kispesti Magazin most mégis hirtelen felismerte, hogy a felvételeken szereplő férfi az a Lackner Csaba,

aki most éppen magánvádas büntetőeljárásban ítéltette el rágalmazásért Dódity Gabriellát, a kispesti Fidesz–KDNP frakcióvezetőjét, mert a képviselő egy Facebook-kommentben „fehér poros orrokat” és „csíkokat” emlegetett.

Mint megírtuk: a közvéleménynél minden biztosítékot leverő (Dódityot rágalmazónak kimondó) ítélet után

humorára talált az „elítélt”, és kispesti díszpolgárnak jelölte a kokainos videón szereplő „Lackner Csaba önkormányzati képviselőre megtévesztésig hasonlító személyt”.

A felterjesztés indoklásában pedig még egyszer külön hangsúlyozta, hogy a már szinte mindenki által ismer botrányvideóból kivágott fotón szereplő férfit javasolja kerületi díszpolgárnak, hiszen a hihetetlen nézettségre szert tett videóban szereplő személy

rendkívül sokat tett Kispest hírnevének öregbítéséért, a kerület sajtóban való megjelenéséért”.

 

De úgy tűnik, nincs rosszabb tanácsadó a sértett hiúságnál. A kispesti baloldal úgy érezte, vissza kell támadnia Dódity cinikus gegjére, meg is a jelent a szocialisták helyi lakájpropaganda-lapja, a Kispesti Magazin Facebook-oldalán egy „nyílt levélnek látszó üzenet”, amelyben a díszpolgári cím méltósága miatt kezdenek aggódni.

Legyünk elegánsak, és ne kezdjünk el olyan kényelmetlen kérdéseket feltenni a kispesti szocialisták helyi propagandistáinak, hogy

vajon amikor egy Lackner Csabára hasonlító személy százmilliós lenyúlásról beszélt a videón, akkor miért nem aggódtak Kispest méltóságáért...

Azt azonban köszönjük meg nekik, hogy ők

végre elismerték: szerintük Lackner Csaba látható a felvételeken.

Ugyanis ezt írják:

„Mint ismert, a képviselőnő még 2019 tavaszán »fehér poros orrokat« és »kihúzott csíkokat” emlegetett Lackner Csaba, akkor még MSZP-s önkormányzati képviselővel kapcsolatban egy Fb-kommentben. Lackner ennek alapján perelt.

Ez az ítélet most nagyon fájt Dódity Gabriellának, hiszen biztos volt a dolgában, azt gondolta, elég, ha tényleges bizonyítékok nélkül, mint már sokadszor, visszamenőleg megvádol valakit.”

(Bocsánat, de itt muszáj megállni röhögni: ők azonosítják a felvételen Lacknert, és ők követelnek bizonyítékot... a jelek szerint arrafelé az arcbőr vastagsága és a jogtudás mértéke fordítottan arányos... – a szerk.)

Az ítélet utáni napon mérgében, bánatában, sértettségében, vagy ki tudja miért, Dódity Gabriella üt egy nagyot, és Fb-bejegyzésben Kispesti Díszpolgári címre javasolja Lackner Csabát.”

Megismételjük:

Dódity nem Lacknert jelölte, hanem a rá megszólalásig hasonlító, a botrányvideóban szereplő személyt, aki a Kispesti Magazin szerint Lackner Csaba.

Ehhez sok mindent már nem kell hozzátenni. Talán csak annyit, hogy a kispesti fideszes frakcióvezető,

Dódity Gabriella azért helyreigazítást kér a Kispesti Magazintól,

még mielőtt Lackner Csaba olyasmiért is beperelné, amit nem is mondott...

Ellenben, ha már itt tartunk, várjuk,

vajon az igazi Lackner Csaba mikor pereli be – ígéretéhez híven – a róla valótlanságokat terjesztő Kispesti Magazint.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére