Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség az MSZP-s Tóth Csabát

888.hu

2022.03.11. 15:40

Gyanúsítottként hallgatta ki Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselőt a Központi Nyomozó Főügyészség – tudatta pénteken a vádhatóság. A főügyészség korrupciós bűncselekmények miatt nyomoz a zuglói fizetős parkolási rendszerrel kapcsolatos visszaélések ügyében – írja a Magyar Nemzet.

 

A nyomozó főügyészség a kiterjedt nyomozásban ma kutatást és lefoglalást végzett Tóth Csabát érintően, majd gyanúsítottként hallgatta ki az országgyűlési képviselőt – áll a vádhatóság pénteki közleményében, amely emlékeztetett arra is, hogy a megalapozott gyanú lényege szerint Tóth Csaba 2016-ban, Budapest XIV. kerületének országgyűlési képviselőjeként társával Zuglóban,

a tervezett fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére olyan gazdasági társaságot kerestek, amelytől a nyereség felére tartottak igényt.

Az ügyészségi közlése szerint a gyanúsított tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését és panasszal élt a gyanúsítás ellen.

A befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő nyomozásban a főügyészség az országgyűlési képviselővel együtt eddig négy személyt hallgatott ki gyanúsítottként.

 

A szocialista országgyűlési képviselő mentelmi jogát tegnap függesztette fel az Országgyűlés.

Borítókép: Magyar Nemzet

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére