Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Kádár János neve az egyetlen, amivel ma a dolgozók azonosulni tudnak”

888.hu

2021.09.09. 18:50

Magyarország 1000 éves történelme során a Kádár-korszak volt az egyetlen, amely milliók számára felemelkedést jelentett – mondta Szanyi Tibor szerdán, a Képviselői Irodaház előtt tartott sajtótájékoztatóján.

 

Szanyi Tibor, az egykori MSZP-s képviselő, aki jelenleg az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) párt miniszterelnök-jelöltje, sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt 30 év politikai elitje azon munkálkodott, hogy relativizálja a Kádár-korszak vívmányait.

Pártunkkal úgy gondoljuk, hogy Kádár János neve ma egy olyan hívószó lehet, amellyel a dolgozók azonosulni tudnak, és támogatni fogják törekvéseinket a 2022-es országgyűlési választásokon”

– mondta a politikus. Hozzátette, hogy pártjukkal szeptember 11-én, a II. Munkás Büszkeség Napján mutatják be a Kádár János-tervet, amely a 2022-es országgyűlési választások során a politikai programjuk lesz.

Székely Sándor országgyűlési képviselő a tájékoztatón sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy az elmúlt évtizedekben a munkásünnepek fokozatosan veszítettek jelentőségükből.

Ezért a hagyományok újradefiniálása jegyében a Magyar Szolidaritás Mozgalom 2019. május elsején rendezte meg az I. Munkás Büszkeség Napját (MBN) az egykori Zöld Pardon helyén, amelynek folytatása 2020-ban a pandémia miatt elmaradt, viszont 2021-ben csak halasztást szenved, május 1-ről szeptember 11-re tettük át, azonos helyszínnel”

– közölte az ISZOMM alapítója.

A 2021-es MBN meglehetősen közel esik a jövő évi országgyűlési választásokhoz, s ennek okán Székely Sándorék ez alkalommal vezetik fel a választási programjukat is jelentő Kádár János-tervet”

– erősítette meg az országgyűlési képviselő, majd hozzátette: az eseményen továbbá szabad, családias délelőtti programok is lesznek, majd a politikai tartalmat jelentő déli órák után az este a rock- és punkzenekaroké lesz, köztük a Hétköznapi Csalódásoké.

A rendezvény célja, hogy áttekintsük a magyar baloldal helyzetét. Gyakorlatilag egy baloldali Tusványost szeretnénk elérni az évek alatt”

– zárta gondolatait a politikus.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére