Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay lenézi és sértegeti a vidékieket

Mediaworks Hírcentrum

2022.02.09. 13:40

Márki-Zay Péter minden nyilatkozatában a társadalmat megosztó kijelentéseket tesz, egymás ellen hangolja az embereket. A Mediaworks Hírcentruma ezúttal a baloldal miniszterelnök-jelöltjének vidéki embereket becsmérlő mondatait vette sorra. Ezekből kiderül, hogy Márki-Zay szerint minden vidéki „tudatlan, ostoba, bunkó„, csak ő és a vele egyetértők jelentenek kivételt. Sajtósán keresztül megkérdeztük Márki-Zay Pétert, kíván-e bocsánatot kérni bántó mondatai miatt, de egyelőre nem kaptunk választ.
MÁRKI-ZAY PÉTER AZ ELMÚLT HÓNAPOKBAN TÖBB ALKALOMMAL TETT SÉRTŐ MEGJEGYZÉSEKET A VIDÉKEN ÉLŐ EMBEREKRE.

Az egyik botrányos kijelentése december 6-án hangzott el a közösségi oldalán közzétett videóban, ahol arról értekezett, hogy a vidéki emberek tudatlanok, buták. A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal jelöltje így fogalmazott: „Azokat a döntéseket valakinek meg kell hozni, hogy például migránsszámlálós kampány kell, hiszen hogyha a pesti, belpesti liberálisok érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk. Ugyanúgy, ahogy '18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítják a falusi, egyszerű tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat, ezt a hibát most nem fogjuk elkövetni, akkor sem, ha ez egyes ellenzékieknek nem tetszik.„ Egy másik hétvégi videójában ismét a migráció témakörében Márki-Zay arról beszélt, milyen fontos, hogy az utolsó faluban is „mindenkinek kinyíljon a lámpa a fejében.”

Később tovább sulykolta a baloldali propagandát a migrációval kapcsolatban, mondván, hogy „ha ezt nem juttatjuk el mindenkihez, akkor még mindig rendkívül sok szerencsétlen, megtévesztett, tájékozatlan vagy ostoba ember emiatt fog a Fideszre szavazni.„ A baloldal jelöltje ezzel arra a hazugságára utalt, hogy „a Fidesz telepít be migránsokat”, ezt akarja eljuttatni mindenkihez. Ismert, hogy Márki-Zay olyan plakátokat jelentetett meg országszerte, amelyeken azzal vádolja a kormánypártokat, hogy több mint 50 ezer „migránst telepítettek be„. Csakhogy migránsokról szó sincs. Több mint 38 ezren érkeztek hozzánk Európából, több mint 12 ezren Ázsiából és több mint 2700-an Amerikából. Az érkezettek és letelepedettek több mint fele külhoni magyar (a többi nagyrészt befektetni vágyó, vagyonos ember), vagyis

MÁRKI-ZAY, MIKÖZBEN ÁZSIÁBÓL ÉS AFRIKÁBÓL ÉRKEZŐ, KÉPZETLEN GAZDASÁGI BEVÁNDORLÓKAT AKAR BEFOGADNI, LEMIGRÁNSOZTA A KÜLHONI MAGYAROKAT.

Bocsánatkérés helyett újabb sértegetés

A baloldal kormányfőjelöltje akkor is megsérti a vidéki embereket, amikor állítólag bocsánatot akar kérni egy korábbi sértésért. Jó példa erre a 2021. decemberi videója: „Még egyszer, az, hogy vannak vidéken tudatlanok, és a Fidesz ezekre építi a kampányát, ez nem azt jelenti, hogy minden vidéki tudatlan.Nyilvánvalóan sem én, sem a legtöbb polgármester nem az– mondta Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje, aki szerint tehát a vidéki fideszesek mindenképp tudatlanok, de nagyrészt a nem fideszesek is.

Minden utólagos magyarázkodásában újabb sértő megjegyzésekkel illeti Márki-Zay Péter azokat, akiket korábban becsmérelt. A december 12-i Facebook-oldalán közzétett videójában azt igyekezett bizonygatni, hogy azok a polgármesterek is ostobák, akik tiltakoztak ellene a vidéki embereket sértő mondatai miatt.

A baloldal jelöltje így fogalmazott: „Ez csak azért izgalmas, mert én egy vidéki polgármester vagyok. Tehát hogyha valaki ezek közül a polgármesterek közül elhitte, hogy én a vidékieket tudatlannak és ostobának tartom, az tényleg tudatlan és ostoba. Az, hogy vannak vidéken tudatlanok és a Fidesz ezekre építi a kampányát, nem azt jelenti, hogy minden vidéki tudatlan. Nyilvánvalóan sem én, sem a legtöbb polgármester nem az” – sértegette tovább közvetve a vele egyet nem értőket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére