Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sajátjai sem kíváncsiak már FeGyőr szerencsétlenkedésére

Schüller Márton Imre

2021.10.11. 08:20

A Momentum alapítója és tegnapig a vezetője bizalmatlansági szavazást indított maga ellen. Ezúttal saját magával szemben is alulmaradt.

 

FeGyőr a NOlimpia kampány indításától öt évig vezette a pártot, amelynek legfőbb ígérete volt, hogy új arcokat és fiatalos lendületet hoz a közéletbe. Ebből végül annyi valósult meg, hogy összeálltak Gyurcsánnyal.

FeGyőr pártján belüli tündöklésének végül az vetett véget, hogy inkompetens megnyilvánulásaival elérte, hogy személyének támogatottsága a párt támogatottsága alá essen. A párttársak az előválasztáson elért gyatra eredmény miatt menesztették eddigi vezetőjüket.

A népszerűtlenség okainak hátterében számtalan akciója húzódik meg. Ott van például az, hogy hazai pályán, a Partizánban sem tudott egy vállalható interjút összehozni, vagy az, hogy a felsőoktatásról szóló vitában szakpolitikai érvek helyett mindössze demagóg vagdalkozásra futotta. Azt pedig, hogy a nyílt utcán a kínos „kormányváltáskáival” riogatta az arra járókat, már nem is taglalnám. Azonban az sem zárható ki, hogy rollerező körúti suhancok garmadája rágott be rá örökre, amikor kiderült, hogy saját rollerét zuhany alatt fürdette.

(Itt pedig ingyenes tanácsadás keretében megsúgjuk Fekete-Nemtudom-Győr Andrásnak, hogy a fiatalok között sem menő, ha azzal a szándékkal indítasz mozgalmat, hogy megfúrd a magyar olimpia lehetőségét.)

 

Ezek után ajánljuk FeGyőrnek az ATV Öt című műsorát, ott a bukott pártvezérekre mindig van kereslet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére