Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb alpári, zsidózó körlevél került elő a 444 főszerkesztőjétől

888.hu

2021.02.23. 12:00

Uj Péter, az Index egykori, a 444 jelenlegi főszerkesztője botrányos kijelentéseket tett.

Újabb az Index szerkesztőségében körbeküldött, Uj Péter által jegyzett zsidózó, antiszemita levelet szerzett meg a PestiSrácok.hu, a 444 jelenlegi főszerkesztőjének ocsmány irományát az Index korábbi, névtelenséget kérő újságírója juttatta el szerkesztőségükbe.

enberek! régebb óta tervezek valami rendes veres bulit, életszagú vidékit, ami a romkocsmákban eltunyult beb..as helyett végre adrenalint meg tesztoszteront is pumpálna az etilalkohol melle az agyakba. persze, disznóvágást akarnék rendezni, de nem látványdisznóvágást, hanem rendeset, ahol persze lehet zabálni meg lehet inni rengeteget, de azért reszt lehet és kell venni magában a sertésfeldolgozás folyamatában”

– írta Uj a körlevélben.

A PS szerint az általa szervezett spirituális malacölésen nem látta szívesen az Indexnél dolgozó homoszexuális, zsidó és vegetáriánus munkatársakat. Uj Péter ebben az esetben is túllőtt a célon, hiszen ezzel a stílussal az Index több korábbi munkatársát is megsértette.

A 444 jelenlegi főszerkesztőjének antiszemita körleveleivel egy volt indexes újságíró is megkereste a PS-t, őszintén beszélt arról, hogy ezek az üzenetek már akkoriban is nagyon felháborították, de nem merte szóvá tenni, hiszen féltette az állását. Az egykori indexes – ma már más baloldali médiumnál dolgozó – újságíró mondta el azt is, hogy Uj Péter főszerkesztősége idején többször gondolkodtak azon, hogy felkeresnek egy munkajogászt, hogy megkérdezzék, meddig mehet el egy főnök a szerkesztőségi kommunikációban. Az ötlet végül elhalt, ugyanis rettegtek Uj Péter haragjától.

Uj másodszor bukott le antiszemita levelekkel.

A múlt pénteken Bohár Dániel, a PS újságírója szembesítette is Ujt az antiszemita kijelentéseivel, mire a főszerkesztő dadogva, összevissza beszélve magyarázkodott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére