Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vágó István szerint a baloldal nem oltásellenes

888.hu

2021.04.13. 13:00

A bukott gyurcsányista kvízprofesszor beismerte, hogy szándékosan támadták a keleti vakcinákat.

 

Továbbra sem áll le oltásellenes kampányával a baloldal. Ezúttal Vágó István az ATV Csatt című műsorában leplezte le saját magukat.

Nem oltások ellen, hanem megbízható oltások mellett kampányolunk – mondta Vágó István az ATV Csatt című műsorában. A Gyurcsány-párt elnökségi tagja hozzátette: nem oltásellenesek, a „keletivakcina-ellenes” kifejezés már inkább kifejezi az álláspontjukat. Vágó tehát

beismerte, hogy a Gyurcsány-párt tudatosan kampányolt az oltások ellen.

A bukott kvízprofesszor csak arról feledkezett meg említést tenni, hogy a keleti vakcinákat minden érintett hatóság biztonságosnak és hatékonynak találta, ráadásul nemzetközi kutatások is azt bizonyítják, hogy a keleti oltóanyagok ugyanolyan jók, ha nem jobbak, mint a nyugatiak.

Vágó Istvánt a jelek szerint az sem érdekli, hogy keleti vakcinák hiányában most egymillió emberrel kevesebb lenne beoltva.

De mi mást is mondhatna Vágó István?

A baloldal az elmúlt hónapokban semmi mással nem volt elfoglalva, mint az oltások elleni hergeléssel.

A prímet pedig a DK és a Momentum vitte.

Ismeretes, hogy Fekete-Győr András Momentum-elnök Angliában dolgozó orvos húga két mondattal tönkretette a baloldal oltásellenes kommunikációját.

Az orosz vakcina kapcsán kiderült, hogy befejezték a fázis 3. vizsgálatot, és bebizonyosodott, hogy ez egy hatékony és biztonságos vakcina. Innentől kezdve én azt is el tudom képzelni, hogy Angliában is fogják adni, ha átnézik, és elfogadják a protokollokat”

– így Fekete-Győr Alexa.

Aztán ott van a Gyurcsány-párt, amely online petíciót indított, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

Azóta természetesen

szép csendben eltüntették a DK honlapjáról a petíció szövegét, helyén egy üres oldal ásítozik...

De mi sem mutatja jobban a balosok oltásellenességét, mint hogy továbbra sem vonták vissza azt a parlamenti határozati javaslatukat, amelyben a keleti vakcinák betiltását követelik.

Ők ilyenek, a hatalomért bármire képesek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére