Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Végképp elgurult Donáth Anna gyógyszere – már a szocik is nekiestek

M. Kovács Róbert

2020.04.07. 14:15

A Momentum EP-képviselője olyan fejtegetésbe kezdett, ami az új jogszabályok szerint már súrolhatja a rémhírterjesztés határát. A jelek szerint viszont még akadnak jóérzésű szocialisták is, mert már ők is támadják a Momentum elszabadult hajóágyúját.
Nyílt levélben esett neki Bálint György terézvárosi önkormányzati képviselő Donáth Annának,

a Momentum egyre inkább magyarellenes EP-képviselőjének, miután a brüsszeli bódítótól ködös elméjű „politikus” a Mandineren megjelent írásában a valósággal köszönőviszonyban sem álló kijelentéseket tett.

Miután

Donáth szerint Kínából csak a vírus érkezett, a védekezéshez szükséges pénz viszont Brüsszelből jön,

ajánljuk figyelmébe Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter keddi, az Országgyűlés külügyi bizottságának megtartott tájékoztatóját, amely szerint:

az eddig Magyarországra érkezett 31 millió maszk, 133 ezer teszt és 152 lélegeztetőgép mindegyike kivétel nélkül Kínából érkezett. Egész Nyugat-Európa és az Egyesült Államok is ott áll sorba maszkért, lélegeztetőgépért. Ebben a válsághelyzetben a nemzeti válaszok működnek, a nemzetközi szervezetek csak a helyüket keresik.

Donáth azonban most olyan messzire rúgta a pöttyöst, hogy már saját szövetségesei is rendre intik. A már említett

Bálint György MSZP-s képviselő arra figyelmezteti a Brüsszel-mániás momentumost,

hogy

„a Lisszaboni Szerződés 2. cikkének 5. pontjában a következő áll: [A világ többi részéhez fűződő kapcsolataiban az Unió] hozzájárul a békéhez, a biztonsághoz, a Föld fenntartható fejlődéséhez, A NÉPEK KÖZÖTTI SZOLIDARITÁSHOZ ÉS KÖLCSÖNÖS TISZTELETHEZ, a szabad és tisztességes kereskedelemhez… Úgy vélem, hogy

Önnek, liberális európai uniós képviselőként is ezen alapelv betartása lenne az elsődleges feladata, és nem a gyűlöletkeltés.

A világunk jelenleg olyan krízishelyzetet él meg, melyben az állampolgáraink egészsége és biztonsága érdekében a széles körű összefogásra és nem bűnbakkeltésre, illetve egymás kritizálására van szükség.”

Erre hivatkozva arra kéri Donáthot, hogy

a további indulatok felkorbácsolásának elkerülése érdekében jobbnak látjuk, ha a képviselőnő letörli a posztját,

„vagy a poszt átírásával egyértelműsíti a kínai néphez való hozzáállását. Hiszen nem zörög a haraszt, ha nem rázzák.”

Mi már csak annyit teszünk hozzá:

hasznosságát figyelembe véve Donáth Anna a teljes Facebook-profilját, sőt: akár az Európai Parlamenttel fennálló jogviszonyát is nyugodtan törölhetné...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére