Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A tavalyi elődöntőst kapja a Fehérvár, ha továbbjut az El-ben

Pörge Béla

2019.07.22. 14:20

Azt már a sorsolás előtt is tudni lehetett, hogy egy esetleges továbbjutás esetén egyik magyar csapatnak sem lesz könnyű dolga az Európa-ligában.

Mint ismert, az El második körében a Debrecen a Torino, a Honvéd a Craiova, míg a Fehérvár a Vaduz együttese ellen lép pályára. Továbbjutás esetén a Debrecen kiemelt lenne, míg a Fehérvár és a Honvéd nem. A felvidéki DAC az Atromitos ellen küzdhet, és hiába nehéz az ellenfél, továbbjutás esetén sem lenne kiemelt a Dunaszerdahely. Az El harmadik körének sorsolását hétfőn 14:00-kor tartották Nyonban.

A Fehérvár nagyon belehúzott a sorsoláskor, a Vidi a tavalyi elődöntős Eintracht Frankfurttal találkozik, amennyiben kiejti a Vaduzt (vagy óriási csoda esetén a Flora Tallinn lenne a Vidi ellenfele).

A Debrecen számára már most is csoda lenne a továbbjutás a Torino ellen, utána valamivel könnyebb feladat jönne a Lokinak, a fehérorosz Szoligorszk vagy a dán Esbjerg lenne az ellenfél.

A Honvédnak sincs könnyű dolga a Craiova ellen már most sem, azonban ha sikerrel veszi ezt az akadály a Kispest, akkor az AEK Athén várna rájuk.

A felvidéki DAC az Atromitos kiejtése esetén a Legia Varsóval játszhatna.

Összegzésül elmondható, hogy nagyon nehéz ellenfél várna minden magyar csapatra, amennyiben sikerülne továbbjutni, így a Ferencváros az egyetlen csapat, akinek reális esélye lehet a csoportkörbe kerülni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére